歡迎想砌模型o既巴絲入黎(19) 30000, thanks

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
MK43唔知呀
我都無得玩油性
係可以唔稀釋直落筆到噴,primer都係
mecha同普通嘅分別就係mecha標榜㩒刮啲,你當會實淨啲
我屋企隻貓識係我噴油個陣自己走去第二到 又唔會搞我啲工具,所以已經無理佢咩油都會噴
始終寵物唔識分 見野就奶 你係可以吹走哂D味 但都係會有毒性殘留 所以避得就避
我死唔緊要呀 佢有事真係唔安樂
自己勤啲清潔間屋
應該就唔會,我平時噴完av油都係噴油性消光上去
利申未用過mk43,不過係av油上面噴過郡氏同gaia油係無事
其實有時自己都屎忽痕想買隻GAIA星光鐵返去試下
不過驚比人屌
大約係打磨完有痕都唔怕 ,噴消光填痕再噴光油
如果係呢幾日呢d 天氣噴我除非用抵死之外都諗唔到第二個講法
諗住開住抽濕機抽到~50%黎噴會無事知錯了
開抽濕機噴係無錯, 但係等乾個陣你都要開住抽濕機咁先可以快啲乾
當經驗,你好在係上底色,如果上光油你呢d 天氣等成個星期都唔乾透
巴打覺得 SPARMAX AC 501X, ARISM mini定ARISM VIZ 好d 又細又唔錯嘅
曾經有人講過sparmax 既細泵唔係好過浩盛龜泵好多,但個價錢就爭左成倍,值唔值就自己諗
而其實成arism 個價(好似~1200),加多幾舊水已經可以上到去tc610呢隻大泵
我都開緊抽濕機噴金屬色 抽極都係7字尾
浩盛邊度有得買
依家咁嘅時勢淘佬應該有排先到
咪鬼淘啦
唔淘邊度有得買
遙控坊
儲錢直上大泵
我都有掙扎過買細定大 想噴油想咗好耐 應該都會長玩 所以諗住儲夠錢一野買隻有air tank 嘅唔洗煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞