Crazyegg係咪收咗皮?

78 回覆
3 Like 10 Dislike
喂你assume 左九成蛋係垃圾做前題仲拗黎做乜

我經驗係會場wifi 會斷,多人會jam,過場又要連過,手機hotspot 慢,所以wifi 蛋有佢價值

我一樣買sim 外地data + wifi 蛋夾laptop/ipad

不過唔係盲撐sim 卡踩蛋 幾十蚊睇到連登仔質素
咁價錢決定好多野,香港好多平既蛋試完係垃圾既

老實講去旅行用birdie係最方便而且高速

不過你係做野又無理由share wifi 咁on9,呢個普通人比較少遇到既情況用蛋又真係合理
我拖住兩老歐遊一樣租蛋,佢地用量唔多唔值租自私sim,自駕又唔會分開行,好多case 蛋都有價值既,至於垃圾與否睇好唔好采囉

唔好下下似上面條撚屌用sim 用到咁有虛榮感 知佢一條毒撚去旅行喇
冇人幫樓主
呢個年代重用wifi蛋 用自由鳥仲好啦,又唔使俾咁多錢
上次換sim卡唔見枝針
返到屋企先換到張卡
之後我就次次都去租wifi強
所以一定用轉數快
還蛋會即時俾支票你
信用卡個啲就係驚佢走數 仲要14天
仆街喇,我上年用過,依家check番原來一直冇退番按金俾我。依家間野執咗,係咪追唔番
Email咗兩三次
按金如果用信用卡比錢,可以直接要求信用卡進行查單
先唔係囉

支票可以彈票,信用卡係可以chargeback,有銀行保障
我幾肯定會場wifi出事機會大過wifi蛋

仲未計wifi蛋可以揀間穩陣嘅,會場wifi質素就純粹等運到
係咪無可能拎番啲按金
唔知報警有冇用
大拿拿成千蚊
追左成個月都未有回覆
幾個email幾個whatsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞