Crazyegg係咪收咗皮?

78 回覆
3 Like 10 Dislike
仲要增值黎做咩, 我用蛋唔好?
次次傾呢d 都有d 盲反撚吹奏sim 卡,我 device 多一隻蛋一個價錢搞掂洗撚買十張八張卡咩 😂😂
我又點管到你呀?我用槍指住迫你用sim卡?定係綁架咗你屋企人做人質?

你有被害妄想症?

wifi蛋佢已經唔係第一間執嫁啦喎
依家外遊數據plan咁平,電訊商自己都食返晒啦
好奇睇下你咩原因仲用緊蛋啫,冇端端玻璃心碎晒
講晒理由出黎又串9人唔識又被害妄想

用sim 卡個人威d 架
你喺app度揀個掣麻煩過你又借又還隻蛋?
你鍾意啦,慢慢追你嘅按金啦,追按金好方便嫁
所以我電話好少app, 雞碎既錢就算啦
仲十張八張?
「30日卡」睇唔到?「增儲」睇唔到?使唔使cap圖highlight埋俾你?

你喺app度㩒個掣就搞掟啦傻仔
慢慢追按金啦柒頭按金都要追餐死真係方便啦
2個幾月都未退
至少唔使追按金囉
可能喺app度㩒個掣對你嚟講仲難過又借又還又追按金
死喇你真係腦炎

我工作一部laptop 一部ipad 兩部電話 部部有lte?

關30日 加儲值咩事呢?

為反而反都要make sense 架小朋友

去得個兩次日本租sim 卡以為自己好威

睇下user 名先啦按金關我撚事
屋企人一月頭用 佢好耐都唔退
whatsapp email完全無反應
最後好似剷上門市佢先退
用咗好幾年 明明以前都無咁樣
真心問,番工用business hotel 既wifi 啦,仲用垃圾wifi egg
真心答

我出event 仲同人share 會場wifi?
日本啲hotel好撚多限速同收唔到
有人鍾意揸車 有人鍾意搭巴士 有人鍾意搭狗鐵
有乜好嘈 冇話邊隻好過邊隻
只係唔同情況 唔同人有唔同嘅選擇
有得揀先係最好嘅選擇
係有d on9仔不由分說沖入黎搞到個po 低質晒者
咩「部部有lte」呀?講緊手機share lte呀,你部laptop iPad有wifi功能掛?

連咁簡單嘅嘢都睇唔明邊個腦炎?

連我去幾多次日本都知,知你最叻FF啦
你買下cross hotel 呢個價位就明,出business trip 慳咩錢
咁又真係唔知咁多人既會場 vs 香港大部份垃圾wifi 蛋邊粒廢d
大流量用家 或者多人用家
如果唔係一人一sim 要用電話share wifi, 電話d 電本身都唔見洗, share 埋wifi 倒水到pk
何況wifi 蛋一日先一叉咁濟
無人叫你帶埋d 叉電器出街
本身都會帶尿袋 線材都係嗰d 唔明會帶多d 咩
如果多粒蛋會覺得重到仆街既咁無謂討論
以日本黎講, 好多蛋係直接offer 無限. 唔係每日500Mb 或者1GB 個d. 係真係任用, 或者講緊7日50GB data 咁. 你用電腦的話, 你要插幾多張sim 或者要續幾多次先夠電腦用?

用wifi 蛋唔係俾d 一條友得一部手機既人去旅行用. 個用途完全唔同.
佢直接即時還現金畀我喎
(轉數快過數)
我用PayMe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞