Crazyegg係咪收咗皮?

78 回覆
3 Like 10 Dislike
之前訂咗早鳥 俾咗$500按金
還機嗰日就申請咗退還訂金 佢寫22個工作天內會退
第24個工作天就email+whatsapp問咗
今日我見佢過咗幾日都唔覆 諗住去佢官網睇下
點知佢個官網都死埋

我啲訂金係咪凍過水?
佢https 張cert未續
http://www.crazyegg.com.hk/
你上呢度啦
個幾月都未退
soon, don worry
會唔會退唔到嫁,本身今個星期飛
我未覆佢退按金定係其他option
facebook page 都 delete 埋

利申,1 月到而家都未退按金
屌 為咗慳十幾蚊 蝕咗$500
sent多次email去問, 我試過要咁先收到~
GG
依家仲有人用wifi蛋?外遊sim卡咁平...
又要借還,又要叉電,又驚唔見,真係咪搞
各有所好 你唔用唔代表無人用
機場借還好快同方便
去旅行好多人都帶尿袋 有d 跟機都有尿袋
而且唔係一人一sim 要分wifi, 電話d 電都唔係好見洗
驚唔見? 咁你都會驚唔見部電話同其他野啦
Wifi 蛋除開幾個人用未必貴過用卡
唯一好就係sim 可以方便大家分開行
有啲想報警?電郵唔覆、WhatsApp 唔覆喎
你本身嗰個尿袋都要叉手機嫁,而家要叉埋wifi蛋,定係你帶晒兩個尿袋周圍行?返到酒店叉4樣嘢好好玩?
wifi蛋個袋入面仲有叉電器同線材,你帶飽佢啦

一人一sim電話、啲電唔係好見洗,呢個point想表達啲咩?你用wifi蛋部電話變核電?

電話同其他嘢都會唔驚,所以唔爭在帶多部按金500嘅機?呢個係風險多同少嘅問題,唔係有同冇嘅問題

wifi蛋唯一好處就係好多人用一齊嗰時平
一次武肺,收晒d WiFi蛋、找換店皮
宣布停業了
你唔洗用電腦係你既問題姐..
Sim卡唔可以放Wifi比電腦
咪又係要用電...我果部電仲要係垃圾黎~

同埋我一去就十幾二十日, 買3張卡咩, 個身又唔係無袋放wifi..
上次個蛋用左兩日先要叉一晚, 電話用8個鐘就無電
人地用咩關你咩事
咪係
去個旅行用咩都要管
人地覺得邊種方便自己咪用邊種囉
手機都share到啦酒店又有wifi
你真係唔識個喎你可以增值再延長個日期,買3張卡jm9
何況30日卡都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞