Benz E200 定寶碼5系

213 回覆
27 Like 5 Dislike
咁E200尾款抵追嗎
咁E200保值D定BMW 5系??
E200 $620000 184hp
520i $500000 184 hp
330i Sport $600000 258hp
C300 $650000 258 hp
其實好易揀
520i平E200 如果用少少舒適性嚟交換12萬
就不如520i
如果你地係60萬左右Budget
就不如買330i sport / C300 多左成70hp
其實做過乘客都知唔係suv/ mpv/ s class / 7系
架架d空間都唔差得太遠
而且司機先係對架車最多時間
咁不如滿足下自己買大hp 嘅車仲好啦
E200 要$620K咁貴咩??
E200 49萬
49萬好似係舊版
62萬係真
唔係咩
得一款而家,Facelift剛剛先係外國出,香港未有得賣
淨係隔音都已經唔同級數啦
歐洲車就咪鬼提保值呢兩個字啦
淨係計C同E既後座legroom已經夠大分別啦, 乘客點會唔知
唔係話無分別
如果無分別就唔使出部車啦
只係想講乘客坐後座點都係會迫
咁不如要架大hp車自己開心仲好
同啲唔係好熟既女去食飯,個啲聲搞到我好柒

好似架老爺車咁
facelift 仲柒過Pre-facelift,不了
仲要整多個eq boost,又多樣野可以壞
趁衣家499k出部齊哂option嘅e200真係幾抵
利申: 2018 W213
架車都大左一個碼啦
好多option又包埋 eg 大天窗、keyless、ambient light、電尾門....
都係貴8萬,值得比呀
大家,我最後買咗a200 sedan.....
我買左新3系
A200 sedan 真係好撚抵玩
點解要簡bmw....
咁點解要揀Benz?
cls 原本E200
差好遠
唔係呀 2020 E class facelift 個樣只係一架大版a class sedan
差唔多啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞