【港台好波】港台問世衛助理總幹事台灣嘢即被CUT線

1141 回覆
3563 Like 10 Dislike
網上既野,唔洗咁認真
特別係PTT
利申:多年twitch台灣streamer觀眾
港台真係cls撚埋世衛狗
個記者後尾再問佢點睇台灣抗疫,佢都只係講different areas of China,搞到Taiwan 好似變咗禁詞咁......
就算有政治顧慮,都唔係咁樣講嘢㗎,失曬公信力。
cap左圖諗住post , 點知手足已經post左ret左
who開口屌美國,其他國又唔齊心,molamola
我唔係崇台,係仇港姐
由6月到依家個思維同視野小小都無變過
笑咗成10年既台灣人,國際視野都比你地更闊既時候我唔明香港人有咩咁優越喎
去到今日你地個本位仲係從香港出發去睇世界
每日係連登鬧鳩外國唔幫拖,喂,香港人又做過啲咩先?有冇說服過外國選民同政客保護香港就係保護西方文明先?有冇諗過黃台仰難民身份係德國批?何韻詩屌柒trump話佢係商人靠唔住就一鍋蜂讚好,但係人權民主法佢就簽咗既。
跟手呢兩個月就每日屌鳩外國抗疫不力,周庭直頭拍埋片出埋日文字幕屌日本仲癲過香港,連trump你地班連登仔都話係on9,因為佢口講係common flu。成個歐洲+英國就佛系抗疫既,又無視德國其實都有研究香港點解777咁柒都咁低確診數,有呼籲國民戴口罩,英國佛系方向係好早已經公佈架喎,但係點解隔咗成個星期先係英國飛返香港隔咗成個星期先係連登討論?因為靠華文傳媒去了解英國囉

香港人真係咁優越洗乜搞到依家咁?
視野係咁廣既早就逼咗何韻詩同周庭出嚟道歉啦
you know which country佛地魔啲fd
PUSH
靚女
Push
得閒記得去睇埋頭條新聞youtube等佢地多啲廣告收入

黃店版Asia Miles積分App上左架啦!!大家想叫邊啲小店加入呀?
https://lih.kg/1947643
大家麻煩幫手去置頂LINK CLS出去
之前唔係仲有段去中國攬女條片?
條女叫咩名?高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞