我請食飯,有無連登仔黎?

1001 回覆
293 Like 7 Dislike
迫爆m記
留名
正啊喂
lm
全面進場
lm
個個9叫signature
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?你地班友可能就睇得好happy,人有時好脆弱,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係慈雲山黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?你地班友可能就睇得好happy,人有時好脆弱,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係慈雲山黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

一係咁,我book定一日,跟住就咁放時間地點,想黎就黎,點睇
連登英雄宴
LM
LM
留名
lm
一係咁,我book定一日,跟住就咁放時間地點,想黎就黎,點睇

星期三四day off呀我
一定到
留名

星期三四day off呀我

deal 你買單就ok
lm 多謝先

可唔可食kfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞