[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

留意到冇popipa
roselia連上BGD live台既機會都未有
冇人識佢地

一步一步黎 個企劃似長線投資

係Afterglow 難搞Live...

點解

見到啲人腳感覺姐

ag無架啦

明明ag個聲優陣容最勁,有佐倉/日笠

搵返日笠 don't say lazy
老秋 PPP D 景品係咪特難夾
夾龍珠 精物小精靈個D機 個夾大力好多

依家出左d乜 我6月頭去果陣都係得雨遮同香澄大趴

ppp 土人黎緊出 5個有晒 而家好似訂到花園

點解

見到啲人腳感覺姐

ag無架啦

佐倉嘅問題永巴之前講過
實力冇其他隊咁高
反而伊藤個隊最大機會

ppp係得伊藤係新手

鍵盤手向來係call leader

點解

見到啲人腳感覺姐

ag無架啦

佐倉嘅問題永巴之前講過
實力冇其他隊咁高
反而伊藤個隊最大機會

ppp係得伊藤係新手

咪姐係之前game入面掛機呃活動分果d

見到啲人腳感覺姐

ag無架啦

佐倉嘅問題永巴之前講過
實力冇其他隊咁高
反而伊藤個隊最大機會

ppp係得伊藤係新手

咪姐係之前game入面掛機呃活動分果d

呢個形容
紗英同rimi 好似本身有夾開band

hego就流星槌技術應用係鼓
大家有冇試過明明禁左 但係無反應

轉左10火之後成日都發生

轉左10火之後成日都發生

係 或者DELAY

Hhw已夠票 請轉投roselia
新人
幾鐘意AG,可惜睇黎應該無live

不了

不了

打死你

不了

打死你

ALL IN ROSELIA
主角團竟然最低票
Album cover art 簡潔風格
實力派唔需要花巧嘢
實力派唔需要花巧嘢

想要友希那店特
實力派唔需要花巧嘢

想要友希那店特

又諗起1st album 出果日我係東京 仆到出去老秋果陣 又同Roselia 隊人前後腳 又冇晒貨
搵到間有貨嘅又冇店特
實力派唔需要花巧嘢

想要友希那店特

又諗起1st album 出果日我係東京 仆到出去老秋果陣 又同Roselia 隊人前後腳 又冇晒貨
搵到間有貨嘅又冇店特

果次大阪toranoana好多
實力派唔需要花巧嘢

想要友希那店特

搵到間有貨嘅又冇店特

果次大阪toranoana好多

我果陣仲去埋池袋animate
Tae 同 Rimi 隻碟又要買 Roselia 又黎
跟住就樹娃樹娃

Saya 同 Arisa 係Amazon 已經見到有得訂
跟住就樹娃樹娃

角色碟對我一般
跟住就樹娃樹娃

角色碟對我一般

香橙果隻幾高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞