[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
黎緊下半年 IMCG LIVE, IMML又黎
HEGO 同愛美
【予約情報】「BanG Dream!」より「Roselia」2ndSg「Re:birth day」予約受付中♪初回生産分『イベント先行抽選申込券』封入!とら特典『オリジナルキャラクターステッカー リサver.』
【予約情報】「BanG Dream!」より「Roselia」2ndSg「Re:birth day」予約受付中♪初回生産分『イベント先行抽選申込券』封入!とら特典『オリジナルキャラクターステッカー リサver.』

全特
再睇到時係咩event再買多幾隻
新手留名
10抽竟然出左彩

不過係三星
10抽竟然出左彩

不過係三星

張3星彩都靚
新手留名

巨巨
新手留名

巨巨

U先你巨巨
新手留名

巨巨

U先你巨巨

唔使爭 你地都係巨巨
ME RUBBISH
唉屌8發10連食白果
唉屌8發10連食白果

另一邊又新POOL BG又新POOL
唉屌8發10連食白果

我都all in 30連 5張3星
唉屌8發10連食白果

我唔敢抽呢邊 IM果邊爆死左
唉屌8發10連食白果

頂次次課金都唔出貨,反而每日一抽有機中到
唉屌8發10連食白果

頂次次課金都唔出貨,反而每日一抽有機中到

都係留返 等出Roselia 成員先出手

BG都抽唔出我怕壓力爆煲

呢首EX難打到仆街
BTW上貼吧見有人一抽中4張四星花音,都唔知開心定喊好

呢首EX難打到仆街
BTW上貼吧見有人一抽中4張四星花音,都唔知開心定喊好

我都好多首EX玩唔到

唔知點練好 花音都幾

友希娜最正
lis唱親都要壓低班聲 好怪 明明佢配蘭個時把聲都無咁低

前島亞美把聲都OK

愛美用香橙聲唱歌都好高KEY

前島亞美把聲都OK

但想講ag首ture color真係有今生無來世

前島亞美把聲都OK

但想講ag首true color真係有今生無來世

連續三次都係咁 1 3星保底加上係重覆
心好累呀屌

心好累呀屌

呢隻GAME係咁,唔好太大期望

心好累呀屌

呢隻GAME係咁,唔好太大期望

真係好撚難抽 仲難過sif cgss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞