[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
https://www.facebook.com/bangdreamerzh/videos/1903729466568638/

前島亜美 真係好高

樹娃樹娃

把聲幾正 仲有好高大

7月 樹娃樹娃
有咩慘過抽到已有既SSR 新卡總係無我份
有咩慘過抽到已有既SSR 新卡總係無我份

抽都抽唔到
開返啲LIVE BLUE RAY黎睇
ぽっぴん'しゃっふる アコースティックVer.
同STAR BEAT!~ホシノコドウ~ アコースティックVer.
幾正
有冇人覺得Afterglow,唔應該再出歌
之前首Butter-Fly已經唱到唔知點

首scarlet sky 都幾正啊

同香橙首天體觀測都ok

同香橙首天體觀測都ok

只要轉日笠做主唱就冇得輸
屌打埋roselia都仲得
dont be afraid係咪唔會有再長d架啦

我一開始都覺
唔知係配蘭個把聲限制影響咗佢定點
就係覺得難聽
但玩多咗又覺得順耳咗
雖然都係講唔上好聽

我一開始都覺
就係覺得難聽
但玩多咗又覺得順耳咗
雖然都係講唔上好聽

發覺永巴真係好憎佐倉

我一開始都覺
就係覺得難聽
但玩多咗又覺得順耳咗
雖然都係講唔上好聽

發覺永巴真係好憎佐倉

咁客觀上佢唱歌真係麻麻
同埋我對佢唔係冇愛

Don't be afraid 反而想聽Gitter Green全首版

我一開始都覺
就係覺得難聽
但玩多咗又覺得順耳咗
雖然都係講唔上好聽

發覺永巴真係好憎佐倉

咁客觀上佢唱歌真係麻麻
同埋我對佢唔係冇愛

買左OST 睇左隻2RD LIVE BLUE RAY
愛美 不過配香橙高KEY過愛美ML 唱流星群果陣

Don't be afraid 反而想聽Gitter Green全首版

會唔會遲d 隻game 加埋gitter green 落去

會唔會遲d 隻game 加埋gitter green 落去

我都想 牛姐
啲cover 歌應該未必出碟?
原創歌都好聽
如果cover 歌出埋碟應該買碟買撚到窮
如果有得打大橋彩香d歌就爽,當沙綾solo算

雪之華有得諗

雪之華有得諗

LIVE果度一到MC HEGO音就出晒黎

雪之華有得諗

Hego笑:嘿嘿嘿

雪之華有得諗

Hego笑:嘿嘿嘿

https://www.youtube.com/watch?v=cyz8Ia3MZSw&list=RDcyz8Ia3MZSw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞