Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 448 派貨啦上貨都唔派貨

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
如果佢肯改hulk個頭同cap錯嘅嘢我呢一世唔再屌尻候活
終於見到你覆感覺d戰損部分有少少褪色..可能遲下比人重新上色
今日會再入多個戰損Body..戰損tee..褲..靴..皮帶..5樣total$1600
集齊t800輕度戰損..重戰損..t1000警服set...騎警服set(差白tee同警服)
真terminator迷 我得一隻dx13咁大把
你仲有儲邊啲hot toys
Dx13計唔計埋液態t1000..計埋就三隻t1000個頭雕換左電..隻眼即刻著番幾驚佢壞左
我睇YouTube d片..好多人有幾個terminator
原價就門市買啦
收人地個隻此終有風險
分分鐘有機會係之前炒狗訂落,見無水位原價放
點都唔益炒狗走貨
不過遲成7-10年先入坑
主要係sw同dc 之前有諗過入隻老t800 最後忍手冇入到
入埋啦無位擺?
我鐘意後生t800..老版好一般
後生型好多
1:6 figure ?
HI JASON LEUNG做乜又改名
1:1 jk hot toys
老版配件少 頭雕戰損又唔多 好似唔抵玩 反而想搵隻1/6 t2 John Conor 可以襯返隻dx13

斧頭size大返真係差好遠,當堂霸氣過IW Thor
好,依家去緊門市
7算2800
Btw咁大把留名到時單手手軟
粒波係咪痴死左係隻手度拿唔到出黎
個手掌應該會甩
Hot toys唔出
之前見過有副廠出過
1要4500 3要1600
閒魚淘寶
我留左把壞蕃茄
iw thor已賣左。
手形係咪本身喺個盒唔跟body嗰啲先可以單獨拎上去?跟body隻拳頭手有sad就要成隻帶上去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞