豐田 揮手區

536 回覆
8 Like 15 Dislike
咁又係,25萬啲人寧願買RAV2啦
仲有係日本已經有Corolla Sport嗰d賣,其實都係同Axio同一級,不過唔知香港代理諗乜,乜都唔入,又唔入旅行車,求其入架Prius V,一係Corolla Fielder都好,AXIO同Corolla Sport,我揀Corolla Sport
我成日覺得齋版都係租車嚟
就好似天窗咁 p4都有天窗版 但九成日本仔都無
所以香港更加罕有 幾廿架先得1架有

That’s why 我咁憎皇冠
唔出奇
所以要細睇後座安全帶/座位d料 係咪殘d

係豐田先敢買日版二手 架架返黎都十幾萬里
其實都唔會有咩問題
so far 2015 開始 p4到而家都無乜人壞 咪又係咁行

日本二手 入香港前再撥番一年一萬 無計啦香港人鐘意
所以係你肯比錢皇冠都要唔到天窗?
我見佢買嗰陣行得好似6萬左右,心諗冇理由咁少嘅,話曬上年買都7年車啦,不過冇理由日本租車唔用touch mon嗰d,反而佢架車係跟呢款
因為七人車太好賣?
隔離H牌連sedan都唔再入
係紐西蘭揸過2000cc,幾好飛
唉,係咪我太老餅先中意Sedan,定h轉入轎跑
車輕應該都好飛,但係日本飛過Prius C,feel到佢飄,都係縮腳
行貨前幾年先有prius 4
呢幾年無得賣prius 4
皇x話呢幾年都賺夠 想俾人賺下
真係冇留意已經冇入行貨,出嗰陣有留意過d介紹,prius應該都好賣,咁樣都唔入真係,不如剩入L佛嗰d算啦
自己揸緊p4但條街好少有
成日見人揸都會望多兩望
香港行俾錢都未必有最top版。俾錢升級仲要唔成正比
台灣代理好正 原車跟有JBL 喇叭
俾多d錢 有埋 盲點偵測
香港代理垃撚圾
但佢地唔係台製咩?租過一次車之後,我自己對台製豐田冇好感,垃圾
唔清楚
就算有港製 香港代理都唔會製俾你
賺夠啦 俾水貨佬賺下

Phv仲正 香港又囉唔到牌 反正都唔賣prius
其實係代理無心攪 都係果句 皇冠正仆街
Hiace
出一次車 一日最多都係見1-2架
會望下識唔識
太多人揸就唔特別 的士咁 到時你唔會望
嗰次去台灣租咗架Toyota Vios,尾冚閂幾次都閂唔到,鋼水又特別薄,租過一次唔想再租了

不過我見台灣賣嘅PHV都唔平,嚟到香港應該會再貴d,嗰個價錢真係買部Benz A仔好過,皇冠垃圾都唔係第一日嘅事,佢有的士同小巴賣都夠曬數
原來係咁 多謝提點
唔知有冇p4 club
想join 一齊影尾燈都幾靚
有呀 你係咪想入😂
留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞