而家聽返火影啲歌都重可以起雞皮

275 回覆
97 Like 21 Dislike
五影會談開始 佐助開始崩壞 又黎個港女櫻假表白 已經冇左個時佩恩篇個種feel
原來係咁架,無留意過呢啲detail 位
真!
火影忍者已經係一個回憶了.係真火影迷之中,淨係得(火影忍者疾風傳)
同埋火影忍者疾風傳真係已經係一種陪伴,陪伴長大ge動漫,宜家睇博人傳都無果種感覺.
我覺得博人傳已經冇咗嗰種劇場嘅張力,好似似細路仔玩泥沙多啲,又科技又剩,佢哋做忍者好似冇咗鳴門嗰種奮鬥心,劇情方面又冇死人嗰啲感動位
後尾帶土同卡卡西嗰度比較好,同埋凱爆死門諗住犧牲自己,唯一敗筆係凱俾鳴門救返 明明人哋想壯烈犧牲
每一個星期出一話同每個月出一話效果差太遠
宜家仲要兩個月一話
唯一感動位就係劇場版,鳴人幫佢chock螺旋丸,個一下回帶係感動ge
我同意,但呢一點感動位其實都係基於鳴門而來
算啦 心目中既火影已經完左
博人傳睇左幾集已經唔想再睇
有無人鐘意兜
一唱sha la la 就起雞皮
最鐘意Sha la la!
你地講緊咩?

火影有後續既咩?

冇架bo

嗚門做火影咪完左 你地係咪活係平行時空
兜先係最勵志果個 一個冇血統嘅孤兒仔靠自己嘅努力同科學成為掌控四戰戰局嘅boss之一 實力強悍

而且佢真係好撚慘 同長門一樣 又係一個比團藏條忍界攪屎棍糟蹋嘅受害者
火影忍者世界第一
諗多左 靠大蛇丸姐

大蛇夠冇血统啦 全部都係自己研究出黎

不老不死 佢先係真正既無敵
火影最好睇呢part, 由細細個比人杯葛, 一路努力,到最後變左英雄
https://youtu.be/tUvICnvZdks
3:00開始段ost叫咩
咁又唔好貶到佢一文不值 佢只係跟大蛇丸行科學呢條路姐 而且對比大蛇丸 佢可謂青出於藍勝於藍 將大蛇丸留低嘅嘢研究得更加深入透徹 後面大蛇丸復活歷代火影果陣都講啦 係靠兜先感知到佐助身體入面果六隻白絕

況且佢有仙人模式大蛇丸冇 仲有一手醫療忍術
https://youtu.be/nk5hIL8_HTQ
我要幫ed16平反
呢個ova真係幫呢首ed加成一百倍
青鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞