梁凱晴係咪俾黃之鋒私有化咗?

353 回覆
61 Like 755 Dislike
個陣就係比人帶風用呢個term去侮辱佢
當時我有捉過幾隻五毛出黎 但太多巴打本身就唔鍾意佢左膠 而且大家慣左槍打出頭鳥
只可以講 當時時事台被帶風向性言論係非常嚴重 亦印證住時事台既衰落
100%認同
學樓上講, 佢地只係孩子
唔係話要割要屌

但真係可以改善下
唔好下下都用KOL , 娛樂圈果套啦
証明cc台真係一班乜柒都唔識又要扮到好貼政事嘅細蚊仔嚟
Iphone G
四眼仔咪亂黎呀
唔撚識就唔好亂用
你好似爆左啲內幕消息喎
我提既維基都有

2016年,參選立法會選舉,原本出選新界西,但因梁天琦不獲選舉主任決定提名參選,因而轉戰新界東,與本土民主前線前成員李東昇合組名單,以37,997票奪得議席

2019年香港區議會選舉中,泛民主派原本共同推薦的香港眾志秘書長黃之鋒參選,卻因提名無效而無法出選,由「Plan B」獨立民主派的林浩波臨危受命,代表民主派出戰。於投票日,即2019年11月24日,海怡西的票站錄得79.8%的高投票率[3]。最終林浩波取得4164票,以928票之差距,擊敗尋求連任的新民黨黨員陳家珮,成功為泛民主派收復自2014年失落於建制派的的海怡西選區[4]。
條友查都唔查係咁講天琦都係咁,影武者云云
根本係消費緊天琦

屌佢老母
點解一定要轉區參選先可以叫影武者?
本身無喺其他區參選嘅人代被DQ者出戰唔可以叫影武者?
係指緊天琦
唔好亂咁轉移視線

消費天琦可恥
重要係幫中箭消費天琦
恬不知恥
幾時有消費過佢... 話當年都有搵人代被DQ者出戰呢個做法就係消費佢?
幾時佢個名好似佛地魔咁提都唔提得?
你都痴線。呢度唔係政事台,無人想屌PR打手老母,啲人淨係想屌大波晴屎忽呀,死基佬!
好唔好另計
但佢地玩YouTube就係為左呢啲路線
點解唔提今年一樣情況既林浩波
而要提完全唔同既天琦?

你唔係消費緊天琦係乜?

做打手都唔好做到咁折墮呀
姐姐控
Youtube同政務本應分開

咪先其實要計選舉開支同埋議辦開支
好似23同26/25
25同23
每次舉例都要窮舉曬歷史上出現過嘅所有例子?
講埋林浩波你又話點解唔講埋區諾軒代周庭出戰
李卓人代劉小麗出戰
仇b同之鋒好似仲襯
二個都咁矮

呢度班撚友去死啦
石丸都唔識你好打極有限,佢青政狙擊手黎
同埋林浩波例子都有唔同 嗰次係區議會
區諾軒李卓人嗰兩次係補選
梁天琦嗰次先係立法會換屆選舉要搵planB
九東佢地出選
gphone比人dq就出凱晴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞