連仔只識捉外國返黎戴手帶人士, 無諗過中國入境個班身上係咩都無

100 回覆
122 Like 6 Dislike
而家捉佐好多個外國回港的留學生,市民
但到今日都仲係無封到中國關, 由深圳灣入境個班大陸人 身體上係無任何可以識別的記認
仲有...佢地可以唔係香港人, 但都可以照入到境 然後會自我搵地方隔離,
咁佢地落佐街..搵鬼知佢咪要家居隔離人士黎

連仔係咪係應該唔好忘記依班人都極高危 仲要比大陸人當佐避難所
而家林鄭成功轉移視線, 全香港人都只係集中留意有無手帶人出街... 但個班出入中國 就可以半無視隔離令 咁公平咩

被問到是否要佩戴電子手環,政府指,現時從內地入境的人士,風險相對於之前做家居隔離的沒那麼高,故不會從一開始就必定要他們佩戴手帶
WTF
https://www.hkcnews.com/article/26731/%E5%BC%B7%E5%88%B6%E9%9A%94%E9%9B%A214%E5%A4%A9-%E5%85%A7%E5%9C%B0%E5%85%A5%E5%A2%83-%E6%AD%A6%E6%BC%A2%E8%82%BA%E7%82%8E-26731/%E5%BC%B7%E5%88%B6%E6%AA%A2%E7%96%AB%E5%85%A7%E5%9C%B0%E5%85%A5%E5%A2%83%E8%80%85%E5%8D%BB%E6%B2%92%E6%89%8B%E5%B8%B6%E8%BF%BD%E8%B9%A4-%E6%94%BF%E5%BA%9C%E9%BB%9E%E7%9B%A3%E5%AF%9F%EF%BC%9F%E3%80%8C%E6%88%90%E6%95%88%E5%8F%96%E6%B1%BA%E6%96%BC%E8%87%AA%E5%BE%8B%EF%BC%8C%E6%9C%83%E6%8A%BD%E6%A8%A3%E7%AA%81%E6%93%8A%E6%AA%A2%E6%9F%A5%E3%80%8D
7婆又奶共奶出血
支那人係原罪
大陸人一早應該禁晒佢
根本由支國入境果班大部分都無自我隔離過
成班人任由港共亂spin
push
條7婆死都唔封支那關
都無可能就咁比佢spin走 支那人唔洗戴手帶
P 推唔到...Plz help
所以話連登仔容易畀人帶風向,呢個問題其實更加嚴重。
不被風向影響是檢驗連登仔智力的唯一標準
https://lih.kg/1872393
依家風向係屌留學生
大陸果d wtf
agree
同意
無理由咁少中
fuck
由預告封關第一日就吹風向 加埋啲藍絲grp文宣已經覺得奇撚怪
全世界懶晒外國返嚟嘅人,好似唔記得左係武漢人傳到全世界都係咁
連登講幾句矛頭指返政府做得差都俾人屌到開花
正常外國中招返嚟點會即日發病
分分鐘喺香港俾大陸人感染完 飛去外國傳播再返香港先發病添
好心見到啲支那人屌鳩佢或者行開啲啦
咁我哋發動群眾力量屌到佢哋唔敢嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞