(26)電單車交流區[57]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
啱啊 多燈位 著重加速度都夠玩
香港啲路真係唔快得幾去邊 多少少都320.....
但係cb300r車輕 上高速比大車過會唔會好飄?
同埋行80想過人會唔會比較吃力?
學牌 未試過上高速 同埋run-in緊唔揸得咁快
Tracer 900 GT 定 rebel 500
a星係台仔?
小朋友先做選擇
A星好似意大利野
兩樣嘢黎 點比較呀師兄
根據呢到有位清言論
一律公廁車
識買一定買勁戰

125無論新手老手都適合、大量改裝件任君選擇、去到邊到都可以為所欲為、台灣嘅山路王者,長年125銷量冠軍車

唔講上面,淨係個名已經夠屌啦,勁戰喎,夠哂勁、一聽就知霸氣
如果a星咁嘅價錢卻係台仔野,一定係台灣俾人屌完上天堂再屌到落地獄
買春風啦,條街最少見
2.用防曬乳
這個方式適合用在有鍍膜的眼鏡,當鏡片脫膜的情況下,你可以用防曬乳把鏡片的膜都清乾淨,這樣就沒有刮痕了。但是要注意如果是鏡片上也有刮痕,那你只能再用牙膏慢慢磨。
你應該有注意到,這個方式它是把鏡片的鍍膜都除掉,這樣會造成一些影響,最直接的可能是透光率以及鏡片顏色的改變,再者或許防霧鍍膜以及抗反射等多層膜被除掉。比較讓人擔心的是抗UV塗層被除掉,鏡片的抗紫外線效果會消失,這樣子如果鏡片又是深色的,在瞳孔放大的狀態下,對眼睛的傷害會更大。

https://adhoc2008.pixnet.net/blog/post/34730911
聽日試
https://www.youtube.com/watch?v=cG8Z6RAaHb8

FortNine笑9 BMW 攞三十年前既日本仔科技黎當新野賣
自己設計過套衫咪得囉,兼且有大把嘢改,淨係pk膠都十隻八隻牌子,又有唔同色,自己改到佢做獨一無二嘅私家廁囉

利申:下個禮拜攞車
有無師兄揸SYM jet180i ?
小弟想淨報強制試 有冇巴打知新觀駕地址係邊?
Google map打新觀駕佢點左我去meg
上佢官網睇又服務中心又客戶服務中心又臨時辦事處
都唔知邊度係可以報名
電訊一代廣場21樓
有冇人會買 G310 GS

個樣幾型

但其他一樣數據都揾唔到
係咪保養嚇死人
淨報強制唔係要去學車個到報咩?
有冇深水埗附近整車舖介紹?

二手車剛買要換補品
新觀好似唔收街老強,一定要全科

早一個月消息
忽發奇想
有冇可能改到啪粒制就可以摺埋塊鏡同打返開
好易不過防水煩d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞