菲林相機討論 43 [黑警死全家]

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
要支鏡本身有眼鏡版先得
Btw 仲有可以留意埋m4-2 m4-p 同m-a
識整咪自己整
唔識嘅話拆開都合唔返
唔好浪費金錢時間菲林
三百蚊就算買部鳳凰205 都好過佢
想問吓高寶相機黃定藍?
有冇巴絲用 Minolta X-1
啱啱買左返黎玩左兩下就shutter locked
聽聞過佢用電好快
換左電影左第一下又shutter locked
想問下點解決
定應該拎去保養下
想問ebay買機係未通常用代運地址再寄過來定係直接set自己地址抵啲?
同埋賣家賣貨品隔離有個運費係未美國本土寄去代運地址個運費來? 冇列個運費代表寄去代運地址包埋?
點睇olympus pen ee3
半格幾吸引
我諗你搵定師傅問下啦
唔好...壞測光就雞肋
基本上所有半格機都麻麻地推薦
部部都有啲缺陷
除非你唔介意估焦嘅話搵部元祖Pen 都勉強可以
唔該哂Ching
屌上網好多評價都一面倒好
Camerafilmphoto hk
又係乜鬼台仔踎客邦同嘰嘰趷吃米言個啲post?
睇佢地啲介紹買機真係求其執部都係堅部部都正
Exact7ly係Ebay揾完覺得幾好就去睇啲評論,之後全部都係呢啲
btw Ching有冇傻瓜機介紹 budget~800
L35AF
L35AF2
AF35M
部Ivsb擺左係相機維修中心兩個月都未有得拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞