欅坂46暨日向坂46交流區第九十四回 武元唯衣ちゃんお誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

應該肝爆依幾日
今次想留係top100
一陣買定2打red bull擺屋企
仲未諗掂allin邊個
保底有平仔
個訪問記者問齊你地想知既野咁wor

一期生沒有好好融入她們嗎?

守屋:不太好融入呢。
小林:一期生有點愛冷場呢。(笑)
菅井:二期生的各位對搞笑的品味很高呢。
守屋:質量也很高,關西腔的交流什麼的我們不是太懂,感覺他們好嗨啊。不過我想給她們傳達pe醬(渡辺梨加)有趣的地方!但不知道該怎麼說比較好。
菅井:傳達的方式很難呢。
好難講
依家你睇返九單少左幾多人⋯

係ねる、栗子、織田、平仔、775、應該要計埋詩織

其實要睇上面呢堆人既有幾多死忠同單推會跟埋佢地走,仲要九單實際好唔好聽⋯⋯
好似ocamp d毒撚融入唔到大家一齊玩咁
120抽中5張虹花,3張尾關
抽到中小林為止
今日係4月1日

唉我都好想係真
前排小林同茜嘅雜誌訪問

茜:我睇完小林套劇之後有啲感想,不過無當面講,寫咗落blog到(笑

小林:我平時都係,我平時對欅寫嘅感想都無當面同成員,寫咗喺blog到(笑

小林:其實我睇咗好多茜嘅美容雜誌專欄,仲真係買咗佢推介嘅産品。(笑

茜:係咩!?開心……

真係好誇張,大家同期都係咁
俾呢班人笑死
呢班人個line gp應該靜到癲
所以話佢地永遠唔會做到日向個種綜藝感
因為班人性格跟本唔係咁
依家日本藝能界先開始爆疫情,如果好似巴打咁講9單係同紀錄片掛鉤既,真係等到無了期,2021前都真係未必出倒
最多即錄隻9單歌
都唔會為個doc嚟延遲9單掛
延遲頂多係因為平手走 依家加多單肺炎再遲
毒撚一期
至少錄左9單歌先 未有mv都可以照出左音源先 等fans安心d先嘛
友香電台訪問傾到欅坂之前個迎新會

主持人:你嗰日作為隊長點樣化解緊張嘅氣氛呢?

友香:我係第一個自我介紹,我講咗我個名、出生地、年齡。(笑

主持人:新二期唔係已經知架啦咩,咁咪好尷囉?

友香:係啊,跟住其他成員都係咁樣逐個逐個介紹。(笑

……

使唔使咁樣
仲有こち星比你播
所以話佢地其實都幾冇自信 仲好驚咁
屌那星逐個一期自我介紹,依家邊班係二期呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞