欅坂46暨日向坂46交流區第九十四回 武元唯衣ちゃんお誕生日おめでとう!!!

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我都覺得未必係咁編
但係已經覺得隻歌好聽
究竟幾時先有full ver
係有啲怪,但係有得聽已經好開心
下集新2期終於唔係個個坐定定睇自拍片就算
睇下仲有冇高手可以去咗啲雜音再remix返一齊
睇完小池篇嘢,成員依家都好無奈。
喺支持成員畢業以尋找欅坂以外嘅路定挽留佢哋繼續奮鬥之間爭扎。應該祝佢哋前程似錦定嬲佢哋拋下自己?隊友一個二個咁走,自己決定留低嘅時候又要喺二期面前扮無嘢,明明自己都重係不安、迷失方向。疫情之下又做唔到啲咩挽回欅坂聲望。無力感都好重。
想人地跟住你行
首先你都要話比人知你個planning係點
你咩都唔做就一味叫人跟住你
過左衝動期冷靜返都會諗應唔應該再行落去

每次淨係推班女出黎謝罪 開頭仲行得通
家陣行唔通啦大佬

係呀有新歌大家都開心鼓舞架
點解唔食個勢比個短mv出黎比人信你有心繼續搞呢?

(睇完小池mail好大怨氣
我係睇blog
無力感好重 營運既無作為 今次續約走一個已經算好 走多幾個都唔太意外
開頭都仲有d笑容
春日一講落去 忍左十幾秒後流左第一滴眼淚
之後就好似個壞左嘅水龍頭咁
春日講完劇組仲插播joyful love做bgm
我個心都好撚痛
井口靚女咗好多
熄燈個下
真緒酒館同大胃王比賽一齊畢業
好想安慰佢
原來今晚藍團又有生配信

https://twitter.com/aeoncard_keyaki/status/1244824235895332865

而家要啲客幫手做pr
欅個營運好似死𠹌咗咁
mv緊係出唔到,人就係咁走,重拍拍唔切呀
點會拍唔切啊全班人都冇工開補一兩個鏡頭剪返入去就得啦 唔洗全條片重拍
唔講以為欅係aeon團
屌你老母睇完msg再睇blog真係又嬲又灰
staff都冇開工
由欅寫公佈9單選拔起,到依家都搞左成6個月都整唔倒個重新選拔list出黎就知營運對欅做野幾納懦
根本冇心搞落去
班女都有危機意識果陣運營都唔願做野
係想放棄欅既不如4月6解散 咪dum埋新2期波鐘啦
瘦咗先覺得佢真係似北川景子
真緒小酒館真係神企劃
喺平假欅冇乜人識嘅時期
幫到觀眾了解成員嘅個性
可惜等唔到影山同4個三期生就已經收檔
我估九單應該好似巴打之前估咁,勾住個doc
就算唔係表題曲個首,應該有一首係打算doc片尾出完整版,曝左光俾觀眾先推一首完整出黎

但依家疫情打亂晒計劃,但無手握,營運就直接停晒d人算 成個宣傳一味推後
其實擺Netflix算啦
佢地真係好死板
依家個疫情根本冇可能幾個月之內完到
係咪要等到個團走到一個不淨先識醒
Netflix 做唔起個勢啦
佢就係想睇下兩個團可唔可以刷個入座同票房紀錄出黎

尤其欅個個,瞓身賭晒平手同大家最想知既所謂欅幕後,再加堆未播過既表演,隻東蛋無宣傳都賣到咁多隻,佢地根本就想靠票房效應刷個免費熱度同宣傳出黎

我覺得最得人驚既係日向都好似玩緊同一種銷售模式,應該都遲早玩爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞