是咁的,我又比人呃蝦條了

1001 回覆
247 Like 48 Dislike
Post完啦

快d訓呀
岩岩發現有d段走左位
要再post多次
(十四)曖昧讓人受盡委屈
踏入我跟呀曦相識的第二個星期,
街上的市民繼續爭先恐後地搶口罩,
我卻滿心只期待跟他的第二次見面。

這一次,也是相約在早上10點鐘,
他不用打過來叫醒我,
我都已經自動自覺地起床梳洗了。
我是喜歡上他了嗎?還是寂寞再次在作祟?

準時十時正,我抵達了創紀之城站。
這次沒有了緊張,
卻多了點想念。

大概5分鐘後,
一名外表俊秀的男子,
身影慢慢向我步近,
我對他迎面一笑。

我安靜地等著你的到來,
就像你默默地靠近我。

「咁快搵到我既?」我笑問。
「點會認唔到啊!你個粉紅色書包咁搶眼!」
他咧嘴一笑,口罩也掉到小巧的鼻子下。
「今日你想帶我去邊啊?」我笑問。
「嗯。。。你跟我黎咪知囉!」
說完,我跟著他走到小巴站。
小巴一直在上山,
顛簸的山路,
讓我倆不斷摩擦著彼此的大腿。
他沒有躲開,反而藉故靠近我。

下車的地方四面周都是屋苑,
一路上,我沒有多說話,
只是沉默地跟住他的步伐。
他突然停下來,
牽起了我的手,
雖然四周沒有人,
但這是多久,
沒有男生在街道上公然與我十指緊扣了。
我很慶幸遇到他,
卻沒想到原來這是一個他設下的糖衣陷阱。

我們走進其中一座屋苑,
隨著他,在25樓踏出升降機,
緩緩地走到他家前。

「千祈唔好咁快比佢食啊!」
每次我的心開始掙扎,
Vivi精警的提醒都會浮現在我腦海中。

儘管多次浮現要逃走的念頭,
我還是踏進了他的家門。
一進去,他便為我的外套和鞋子消毒。
我坐在餐桌旁,等待他說話。

「你夠唔夠口罩用啊?我有好多播。」
什麼?難道真是如連登般說,
這是一個「有口罩有閪屌」的時代?
「我自己有。點解你有咁多既?」
我不想去質疑他,直接拉開話題。
「我早排去日本買架。我自駕遊嘛,咁岩見到就即刻買曬間鋪既存貨lu。仲要我3號晚買機票第日就飛日本喇。」
他毫無保留地和我分享他買口罩的經歷。

「哇咁倉卒!你同邊個去啊?」我繼續問。
「無啊。自己一個去炸,因為想散下心。」
雖然有一刻懷疑真確,我卻告訴自己不要多想。
「其實我帶你上黎係想煮野比你食架,但係你肚餓未啊?」他繼續說。
「我未啊。。。」我回答。
「咁啊。。。」
他示意我走進他的房間。
「你坐住張電腦櫈先啊,我斟杯水比你。」
坐立不安的我,
與一早知悉我行蹤的Vivi分享地點,
讓她隨時可以知道我的方向和安危。

再進去房間時,他已換了一身居家服,
看來我是要在他家待上整個下午了。
我們倆閒聊了一會,
也一起玩了一會線上麻雀,
了解到他以前談過兩次戀愛,
對上一段已經是一年前的事。

「咁你呢?拍過幾多次?」
他瞳孔放大,好奇地問我。
「唔話你知。」我對他奸笑著。
「咁架你!不過點解你唔拍拖既?」
他嘟著嘴,繼續追問。
「咁你呢?」我又把說話權推給他。
「遇唔到岩囉。你咩都唔講!」
他不屑的斜視著我。
「咁我同你拍囉。」我鼓起勇氣跟他表白。

「唔要,你咁大隻。。。講笑炸我,好啊!」
他又開著令人又愛又恨的玩笑。

我裝作要打他,
他卻一把抓住我右手手腕,
拉我坐到他床上。
看到我不太願意的表情,他並沒有得寸進尺。

「放心啦!我之前咪講過自己有學過少少物理治療按摩既,我見你翻工成日腰痛,想幫你按下炸。」
說罷,他示意我背向他,
溫柔的按捏著我每個穴位。
他從我的肩膀按到我的腰部,
再迴繞上去我內衣扣的位置,
那一刻我們的氣氛特別尷尬。

他縮手,坐回床頭那邊。
我則躲在床尾繼續看電視。
15分鐘後,他說他要小睡片刻,
並示意我睡他旁邊。

「唔好啦,我想睇電視,套野幾好睇啊。」
我指著電視放著的韓劇說。
其實這套劇一點也不好看,
這只是我想拖延時間而撒的謊而已。
「過黎啦!你咁樣我好難訓得著。。。」
他撒嬌地對我說。

我們拉拉扯扯了大概半個小時,
他突然開始撓我的腰,
我癢得又哭又笑,不斷亂動,
終於給他按到床上去。
我結果還是認輸了。

「好啦,但係你唔準店我架。」
那天我穿著的是一條酒紅色的高領裙子,
心想,這樣穿一點也不性感,
應該不至於挑起他的慾望吧?
岩岩果篇先係正確既ch.14呀!!!
手殘po錯位!
大家可以ignore上一個十四章!
那是錯的 shitttt
你都識講 黑眼圈大咗好多
快d訓啦
姐係第一個14章

好驚大家睇錯第一個14章
錯位會好無feel
第二次見就表白加上床,都幾快手,不過似乎現代男女都係咁
未上未上
一日未到下一章都未上
不過我認同現今男女既步伐真係好快
但係我覺得女主步伐係快左d
因為佢都係鹹濕同心急既人馬座
以前識過一個女仔,又係經歷好多,成日自命殘花敗柳;但如果你問我佢到底對愛情仲有無憧憬,我又唔覺得佢有女主咁純情,所以好難理解女主嘅心情
因為女主由初戀開始已經係渣男,
所以唔太識分好男人壞男人
同埋同佢成長經歷有關。
遲d寫到啊曦支線完左會講。
已經聽過好多女仔連女友名分都未有已經獻身上祭壇,然後每個案例嘅男方都係一貫忽冷忽熱,唔俾名分但又吊住條女繼續換取片刻溫存,空留啲女仔在風中凌亂。坦白講我好難理解呢班女仔嘅心思……
劇透一下,
以Alice既角度,
對住啊曦係,
雖然同佢確立左關係,
但覺得佢都係唔太care,
所以對佢好遷就,
而且自己沉左船把持唔住,
一句講曬 衰鹹濕。
咁如果女主自己都痕就無嘢好講啦,你情我願
遲d會越講越多,
同埋唔好唔記得,
Alice職業係調酒師。。。
所以敬請期待
同埋希望多d正評
就快50了!
有少少,遲d會揭曉一個關於佢性格既秘密
一路望住女主就覺得好似將來的我
只係依家仲維持係網友階段 未出黎見面
內心真係好驚未有名分就俾人食左
但其實心知就算冇 都會想同對方有親密行為 (未去到性)
相信對方都知 因為佢一直都話好想錫 而我講明話想
究竟我應該點做
你呢啲我聽得多,放心,你沉硬,而且未有名分就會獻身。

想驗證男方係乜嘢人好簡單,睇下入境淫娃個post,條仔日日講想插、買震蛋;條女就寫千字文交心講到好愛好愛。如果之後你同對方嘅對話有類似傾向,恭喜你已經泥足深陷。
未傾到去個一步 最多都係傾攬攬錫錫
大致傾左幾個月
我要控制自己!
起碼叫做確認咗,對方係咪本身好少用FB / IG?我自己都好少出講自己私人嘢嘅post

我聽到嘅案例好多係連私底下確認都無就直接上咗
你問自己啦,如果佢真係想要,你俾唔俾先?

係未有名分架,但如果你唔俾條仔就會失落,又會開始疏遠你,咁你俾唔俾?如果呢條問題你自己要思考、無決心一秒內say no,甚至你覺得自己都有需要就無所謂,咁你失守都只係時間問題。
我都係大時大節先出同女友嘅post,如果佢本身少用就問題不大,但佢有無同其他朋友介紹你?

想知道對方係咪為咗sex好簡單,都係參考返入境淫娃個post,如果男方好似post入面個姦夫咁三句不離做愛,咁你自己睇路啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞