(吹下水~)一人一架下一架想入既車

150 回覆
1 Like 1 Dislike
mx5 rf

個人覺得rf 個樣好怪

除非長期唔開 唔係條C柱都幾外眼
我見到benz a180新車賣緊27萬都心思思 巴打點睇呢部車

我自己就唔鍾意個尾 有點怪 27萬可考慮VW Golf 、Mazda

其實wrx sti真係好吸引 不過工種問題 個尾翼有啲太浮誇

今時今日 張餐枱真係幾誇 但掃把佬既頭冚 加大尾翼先係WRX STI 象徵 除非出WRX 無大尾翼版
我見到benz a180新車賣緊27萬都心思思 巴打點睇呢部車

我自己就唔鍾意個尾 有點怪 27萬可考慮VW Golf 、Mazda

其實wrx sti真係好吸引 不過工種問題 個尾翼有啲太浮誇

今時今日 張餐枱真係幾誇 但掃把佬既頭冚 加大尾翼先係WRX STI 象徵 除非出WRX 無大尾翼版

sti 都有冇尾翼版,夠曬低調
mx5 rf

個人覺得rf 個樣好怪

除非長期唔開 唔係條C柱都幾外眼

條C柱搞到架車好似唔係開蓬咁
1m,s2000

有錢買,驚無錢保養
Ford F-150
fiesta st
Chevrolet Corvette Z06
Chevrolet Corvette Z06

lp700
fiesta st

就出新版 聽聞有4門 棍仔
下一架係咪即係要有能力買先得
唔係咪變左dream car post

所以我都唔敢Post M3

E46M MT
Mini copper S MT
而家揸緊E46 non-M
09-11年 323/325/330i cabriolet 十幾萬 點睇?
竟然無人講fk2
fk2真係好靚 但小貴 希望係佢停產之前可以入到部
09-11年 323/325/330i cabriolet 十幾萬 點睇?

有無巴打對d系列有興趣

有無巴打對d系列有興趣

朋友養過一部開逢 整多過渣...最後賣左 換返部椒仔算
BMW 220i coupe
好鐘意但另一半反對
BMW 220i coupe
好鐘意但另一半反對

Why
Vellfire 30系
Dc5r
s2000 ap1, dc2r, nsx na1
竟然無人講fk2
fk2真係好靚 但小貴 希望係佢停產之前可以入到部

Turbo 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞