點睇白兵 屌保皇就輕輕帶過 屌泛民就聲嘶力竭?

203 回覆
199 Like 33 Dislike
佢個channel 最初都唔係講政治野
條撚樣都係借依家時勢食人血饅頭,佢自己都認
又話呢個channel 係繼承犧牲左既人遺志同願望,講得咁好聽
係估唔到佢開talk咁多on9仔送錢比佢洗,越做越有
萬幾人like 既白痴
共和國的嘅複製人白兵就係 Sith Lords安插落Jedi嘅鬼
一開始忠於Jedi,同Jedi出生入死
去到關鍵時刻,Palpatine叫執行Order 66
所有白兵即刻調轉槍頭射死Jedi
將共和國變成帝國獨裁統治

你地明點解佢叫白兵未

https://youtu.be/xSN6BOgrSSU
最慘竟然有黃friend buy呢條撚樣冷氣軍師
咁同眼神防守有乜分別
博人打救,唔救就武裝升義

槍在那?
有槍無訓練,出到黎等做靶
我覺得美國幫唔幫香港都好,功能組別個位都要搶攻,點可能咩都唔做等美國幫,兩手準備呀嘛
叫白兵帶頭起義啦
講咁多廢話
勇武抗爭,白票兵:送頭!
義務法律支援,白票兵:泛民律師發大財!
和理非抗爭,白票兵:無用!左膠!消費勇武!
黃色經濟圈,白票兵:人血饅頭!

做咩都唔岩,搞200蚊講座最有用

相信白兵,放棄抗爭坐定定等美國收返香港
等Koby Wong打救
分化,2016年咪玩過一蒲勁架囉
結果搞到香港仲衰過以前
邊個 Koby Wong?
又分化,好心啦....
之前有ching起底話白票兵另一個FB係Koby Wong
Youtube版鍵國
plz help我3月已經開始講今日真係最後喇

點解咁都冇人講?星期二就係選委會就優先長者投票及限制點票人數嘅立法會選舉活動指引建議嘅最後期限
https://lih.kg/1959543
事後檢討都唔俾?
啲對白好熟口面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞