點睇白兵 屌保皇就輕輕帶過 屌泛民就聲嘶力竭?

203 回覆
199 Like 33 Dislike
一個月袋十皮嘢,做野係應份嘅,
但泛民做野做咗咁多年,請問香港民主係越黎越進步還是越黎越退步?
最慘係佢地成班以為自己好撚醒
日日屌其他人係港豬黃屍
但自己淨係拎住個鍵盤網上9up
咩都唔做等美國救
最慘係有班港豬以為自己好撚醒
日日屌其他人係鬼係分化
但自己淨係拎住個鍵盤網上9up
咩都唔做等泛民救
肥仔享利都係咁
屌泛民出真火
但有時又會幫777護航話佢無權決定就輕輕帶過
真係痴撚線
咁天琦出唔出到黎選先
佢趕得切出黎 我實投佢

成日話搵美帝幫,走親美帝路線
但就唱白票論,投對家

唔係要讚飯民見到彭斯好叻
而係白宮,政黨,兩會肯見佢地
而家想賴晒佢地呀? 哦原來香港冇民主係因為泛民
屌你老母嗰時五區公投都咁撚少人投, 講撚咩
邊個話等泛民救?
等泛民救就唔會咁多民間自發行動啦
不過自發行動都係會比你班白票兵屌無用
最好係全民武裝起義
白票兵d英文差成咁
憑咩同泛民講搶攻功能界別會阻住美國制裁?

白票兵都係講番中共港共未來幾年用大數據既大計好過啦
多謝你實投佢呀,好有用呀真係

唔親美嘅話親乜有用 請問
首先我係含淚投泛民嘅,但白唔白票,區選咗咁耐喇,有咩改善到你同我呢? 投對家? 哩一刻我唔認為白兵會投建制

美國緊係揀啲有能力做野嘅人嚟見啦
唔通阿豬阿狗都見咩,但泛民咁多年嚟,有能力做野但唔去做呀嘛
唔入泛民數入邊個數呢請問?
有能力做野但唔做野,
五區公投嗰期民冤 唔同依家嘅民冤
高質啲啦,唔洗下下爆粗嘅
熱普城收左皮, 因為佢地太有組織性, 一露個頭出黎就比人知諗乜, 所以類似既人物要散開變成一粒粒個體戶
已經入咗黎
人地鬼有叫投對家
唔投泛民就一定投建制 咩思想黎
邊個話等美國救?
等美國救就唔會咁多勇武自發行動啦(白兵係支持勇武㗎喎)
不過勇武都係會比你班港豬屌無用
最好係全民和理非投泛民到2047
已經冇睇
咁確實係因為泛民
居然係怪泛民唔係怪支那
白兵FAN屎真係好撚高質
我係講得唔清晰
其實我係指 白票黨 & 投建制攬炒理論
你投票俾個議員,佢做唔到野唔係怪佢,係應該我做埋佢個份
你最撚高質啦
咁建制派一定有幫香港爭取民主啦
乜都係泛民既錯
反送中一開始都係泛民動員 唔係根本無人理
不過又會比白票兵屌應該比條例通過 再攬炒等美國救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞