點睇白兵 屌保皇就輕輕帶過 屌泛民就聲嘶力竭?

203 回覆
199 Like 33 Dislike
露底了
CC台怨婦例子,批評泛民以外的人等於冇批評泛民
條友真係有妄想症
以為自己係白宮職員
事實根本無人識佢
係,日日屌飯民
但飯民就有代表見到彭斯
熱狗? 白兵? 係屋企對住個mon打飛機
叫人武裝起義但自己同和理非無分別
凈係係度帶風向同埋周圍屌人
含撚啦
連登一樣, 有班人周圍屌人做錯做得唔好,
但永遠唔會宣傳下做乜先會岩做乜先會好,
唔係將自己既理念帶俾人, 而係想打低人地理念既haters 黎
保皇屌唔屌佢都係保皇,反正唔係同路人
泛民呃飯食呃咗咁多年,仲有咁多港豬未醒
哩個po正評多過負評,真係得啖笑,
唔靠美國唔通靠泛民靠港豬呀?
好彩無為你地班港豬付出過啲咩,成班豬隊友
白兵見到彭斯,咁泛民班友食屎㗎?
呃咗咁多年人工有咩作為?民主有進步過?
天琦同dead body, 下次再出嚟選你揀泛民定本土呀? 仲泛民呀!?
咪陰啲jer樓主
你講緊樓主呀?
算把啦
最撚憎呢D滿口理論o既on9仔, 紙上談兵o既極致
條友有冇去過一次遊行? 有冇接觸過示威者或者任何一個議員?
香港仲有咁多你班豬隊友
講多兩句不是 都屌返轉頭,仲做多啲等你地屌大力啲?
一語道破點解要進攻功能組別而唔係聽熱狗鳩吹白票
https://lih.kg/1911967

乜鳩呀
泛民人人得而誅之
叫譚文豪交名單畀美國佬又話唔好,攬炒取消獨立關稅又唔好
咁如果事實佢有遊行過(出嚟行一日有咩用?),接觸過示威者(有拍過片訪問過勇武喎),搵議員(議員意見接受 態度照舊呢?)
咁你仲有咩point?
香港人除咗美國呢張牌無其他
起義又話you no gun
咁佢改變咗D咩啊柒頭
成日講埋D阿媽係女人o既野然後扮大師, 含撚啦
潑婦罵街到你呢
就算泛民幾咁垃圾都好, 人地都係有做野
唔係好似D柒頭咁喺youtube鳩UP救國就以為自己做咗野
唔睇佢哋又點知美國想點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞