機動戰士 高達g之復國 有企畫

57 回覆
1 Like 7 Dislike
第一季連討論既價值都無仲第二季

其實只係有企劃
唔知係咩

劇場版掛

tv已經1999
劇場版咪

新企劃除左出動畫同出驚,仲有咩可以出
模型就唔會出呢啲新聞,驚就冇咩理由為一套完左既野出一隻驚
除左動畫仲有冇其他可以出,主題cafe個類野就都係冇咩理由為一套完左既野

咁又係
出remake算啦
套野戰鬥畫面好靚架
一季Remake返做50集長度先啦

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

記得有集我睇睇下瞓撚著咗

Age條線係戇鳩咗啲但都叫有個flow
三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
機設age唔會太衰因為佢基本上係沿用元祖/Z/ZZ/FAZZ呢啲嘅外型
望落去唔會太跳脫

G伏班機械設定師就真係陰功
機設跳脫得嚟唔會太奇奇怪怪
部G self直頭係Turn A之下萬機之上
可惜表現唔到幾屈

age 除左age2 age fx dark hound 同legilis之外都唔係好掂

喂主角機你差唔多講晒啦
其實age嘅設計係一貫海老川兼武嘅作風
心口大大個A字同exia心口大大粒珠一樣

個A字柒過彈珠

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
機設age唔會太衰因為佢基本上係沿用元祖/Z/ZZ/FAZZ呢啲嘅外型
望落去唔會太跳脫

可惜表現唔到幾屈

age 除左age2 age fx dark hound 同legilis之外都唔係好掂

喂主角機你差唔多講晒啦

個A字柒過彈珠

諗起age 2係用00Q嘅廢案整出黎

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
望落去唔會太跳脫

可惜表現唔到幾屈

喂主角機你差唔多講晒啦

個A字柒過彈珠

你笨大要子供向丫嘛

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
望落去唔會太跳脫

可惜表現唔到幾屈

喂主角機你差唔多講晒啦

個A字柒過彈珠

你笨大要子供向丫嘛

而家先知原來心口係A字

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
望落去唔會太跳脫

可惜表現唔到幾屈

喂主角機你差唔多講晒啦

個A字柒過彈珠

你笨大要子供向丫嘛

而家先知原來心口係A字

其實係日野個日字
呢套垃圾有咩好野睇
高達界DC
好心光頭佬收山啦 係都要出黎整臭自己

佢個朵晌高達迷心目中不嬲係原罪黎架啦
一出親黎講野就有班友追撚住黎咬

佢個朵晌高達迷心目中不嬲係原罪黎架啦
一出親黎講野就有班友追撚住黎咬

咁又冇計嘅
比我都唔想自己套野啲設定比人破壞

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

ME2
明明無耐之前睇,但唔係好記得D劇情
見到D過場就眼火爆
富野咁鍾意跳舞不如學MACROSS咁整套高達加唱歌跳舞好過啦

見到D過場就眼火爆
富野咁鍾意跳舞不如學MACROSS咁整套高達加唱歌跳舞好過啦

前面氣氛輕鬆,呢啲畫面都還可以
後期配呢啲真係想係死
見到D過場就眼火爆

後期配呢啲真係想係死

學埋overman咁跳埋d濕鳩舞當有趣
唔知電影版會唔會咁1999
見到D過場就眼火爆

後期配呢啲真係想係死

無眼睇 柒埋呢套唔該收山喇
鐵血雖然係爛尾
但呢套野連討論既價值都冇
鐵血雖然係爛尾
但呢套野連討論既價值都冇

不過套野打鬥幾好睇
見到D過場就眼火爆

[img]https://na.cx/i/ihjut3B.gif[img]

[img]https://na.cx/i/njf91HW.gif[img]

[img]https://na.cx/i/tydBBWa.gif[img]

[img]https://na.cx/i/xhf6h9Y.gif[img]

後期配呢啲真係想係死

一直覺得富野,庵野,河森係動畫界三大毒瘤
係,佢地過去的確係為動畫界貢獻良多
但,近年根本回曬塘,江郎才盡,追唔上時代,早應收山
如果唔係靠資歷,靠老屎忽,根本無人畀佢地繼續留響動畫界

完蛋人個氣氛梗係冇問題
同埋完蛋人都係OP同最後跳 好似係

其實佢做番完蛋人好過再搞高達

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

age 好睇太多,係 菲利特 果度ma ma 地
跟著二世祖同三世祖都好好睇

g self 跟本就唔係人可以理解度講咩,集集都可以睇到好似miss左啲野

我已經唔記得所有劇情
反而age重記得

G伏我好撚記得

三代人三個角度三種感受
算係唔錯嘅嘗試
係有時太天真
望落去唔會太跳脫

可惜表現唔到幾屈

喂主角機你差唔多講晒啦

個A字柒過彈珠

諗起age 2係用00Q嘅廢案整出黎

我剩係諗起鐵人28fx
見到D過場就眼火爆

後期配呢啲真係想係死

唔明富野作風咩
富野0079個陣op已經有類似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞