想買彩色影印機 Color Printer,有冇邊隻推介?

28 回覆
0 Like 6 Dislike
1. 聽日講laser好似好d?

2. 想要feeder同有蓋scanner,最好可以自動雙面scan

3. 想要自動雙面影印

幫幫手有冇咩機又平又好用,thanks
我唔信呢個係彩色
Epson/brother 供墨機
激光好d
岩岩google左先知原來依家有款叫連續供墨

影印成本又平 又好似已經無以前噴墨咁慢

但係唔係比laser好?
是彩色的,你見到條色帶有黑色同紅色,撳個掣個色帶會升高,咁就打到紅色。
平價連供/laser 無自動雙面 下下要手動 都幾煩

墨水機印大圖會印到張紙有d濕同巢 如果多數印字is ok

要睇埋隻墨水防唔防水 唔防水 落雨或倒瀉水就會化開晒 laser唔會

墨水機最緊要係長插電 依家d機會自動洗個墨頭 無咁易塞 所以唔用都唔好斷
canon 上年出左新既 laser printer...系列
你既要求要買...mf645Cx (細店會打約8折, 再有3百禮劵)
打印機都係個3個品牌,
墨水機 .. 我睇過 epson L4160/L6190($17xx/$2,3xx), Canon G6070 ($23xx)
# 有雙面打印
# 要埋雙面掃瞄, 你睇下有冇再高階型號.

用緊L4160第一次印雙面已經食咗紙依加print咗成年野仲有墨水 唔知幾時換同邊到買
如果canon同fuji xerox比

邊隻好d?
認真嘅 揀HP
laser定連供
唔好買噴墨,brother易卡紙,epson連供易塞墨

用過brother910同l4160,之前住宿每年買一部,個個都有啲暗病
點解mf645睇pricehk會有兩個價

有d鋪就跟返上面幅圖around3500,但有d就賣$19xx,大家都寫行貨,點會有兩個價差咁遠
你問鋪頭就知

有d賣到咁平係因為要買埋佢地d代用碳粉或者代用墨
筆直幾多先 自動雙面SCAN唔平
又Colour laser 唔平
但部機一樣行貨?
搭單連供邊個牌子好? canon G3000?
係 行貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞