古巨基討論區(20) 恭喜基哥做爸爸同繼續等 《VICTORIA II》

1001 回覆
14 Like 14 Dislike
呢隻真係高水準 值得擁有
https://youtu.be/XN4-tH__BBw

2:38秒
魚嘅韓語發音好似 "古巨基"
無用串流平台古代人
97年歡樂今宵都勁
903 男銀
Tvb 最男五強,其餘係四大天王
Carousell有全新$170
多謝師兄,我睇睇
仲有二版全新$150
但買二版應該仲好?cd無變仲多個演唱會cd

講起點解07演唱會唔出full cd version難得有來年來日同愛與夢飛行
想要條60分鐘片,同第一版個盒靚啲
有冇人覺得基哥演唱會CD太多廢話同爛gag
2011剪晒啲講嘢位好正
試過自己剪左2018啲講野位,冇左成個鐘
第二版都有dvd架
第二版 Cd + live cd + dvd
DVD
1. 愛回家 (Music Video)
2. 錢錢錢錢 (Music Video)
3. 60分鐘 - 時光錄像
太多廢話同爛gag<<小弟同意,基哥d gag唔係我杯茶
特別2018,有睇現埸
過埸D旁白我覺得太多,cut哂真係可以唱多四五首(接受唔到得半首戀無可戀同無唱告別我的戀人們)

覺得基仔現埸唔係好識講野,感覺全部都係度好哂
(呢方面克勤Eason好好多)
09年演唱會又係講好多爛gag 果個演唱會仲特別早完場...唱得好少歌
相比之下1819算係咁
間場我反而覺得ok 佢要切合番個主軸冇計 又要比時間佢換衫
最最最失望既係encore 勁歌/情歌王
果度既時間可以唱多至少三四首冷門歌/ 少唱既歌
第一part都幾好 都有笑點同有反應
但第二part歌一樣連對白都一鳩樣
最on9係啲音樂平台演唱會版cut埋啲互動
想純聽歌就好掃興
睇漏咗
「絕世好爸」古巨基去年初為人父後,碰上全球疫情大爆發,為確保愛兒健康萬全,逾300日嚴格自我居家隔離,髮長及肩也懶理,不過據知他早前已首度破禁出關,家住中區的他被遇見快閃九龍區,不過行蹤神龍見首不見尾,要一睹「伊健版」基仔極艱難。

古巨基的囝囝Kuson已經1歲大,去年初新冠肺炎在全球爆發,基仔曾表示保護囝囝的安全是他與太太Lorraine的最大責任,故真的不敢冒任何風險,去年7月底基仔為繽FUN星網直播做嘉賓時,曾透露由去年2月開始兩公婆已自我在家中隔離,足不出戶半年,圈中不少藝人、朋友和粉絲都佩服他的耐力。據知他早前已經出關,被目睹在九龍區一座商業大廈現身。

基仔以往經常與圈中友人聚會,差不多成年冇見朋友的他,其實很掛住大家,但有感目前疫情反覆,他覺得聚會還是可免則免,因囝囝還細,他的顧慮較多。就基仔低調出關一事,經理人霍汶希(Mani)昨日說:「佢係有帶過BB去育嬰院,雖然佢出過街,但我知道佢都冇乜見人,如果唔係必要,做完嘢佢都拿拿臨返屋企,我都未見到佢,只係知佢啲頭髮好長。」Mani更爆基仔因疫情請假,連歌手合約也延長了。

https://bit.ly/2Mbg9oB
出門了
點解叫伊健版基仔
你試吓剪2009嗰次
有個人, 想多謝佢, 佢姓郭....
終於
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞