[英超停擺] 曼城勝利走數球迷吹水區 165

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
呢d真係宿命黎 唔到你唔信
呢家係德甲會唔會唔想返黎
咁係曼城同rb比我揀 我都會揀曼城既
哥狗踢352,左邊比佢出波應該J到一地都係
哥狗留左左邊俾耶穌
zinchenko真係慘
笑到仆街
fm隊玩英超隊都易玩啦 只要打到歐聯
玩到後面一定勁有錢又唔洗set毀約金
強隊買你啲球員都要50m起跳

之前用修咸頓買妖人練 5年內拎哂歐霸英超歐聯
去到後尾賣鳩哂d屈機妖人組青訓+英格蘭班底玩

有次玩Norwich 唔買妖人剩係靠球隊scout
都可以幾季就可以企穩前四間中拎下英超歐聯

最難一定係玩西甲下游 邊個打起就比人用毀約金買走
然後啲錢又得3、40%比你用
無錢買人變相只可以借大會後備同青訓打
打起左又佢收返黎自用 惡性循環
比佢屌打一世
識玩緊係用核武改到大會係合作球會 極平買人
btw
試過用核武整到五大聯賽d豪門破晒產降班
之後冇隊升得返上黎
理性討論唔玩膠
將心比己
如果今季係前季
我地有機會破紀錄
但會腰斬
大家都唔會happy
但利物浦其實成隊甚至教練都好正常
係球迷唔抵幫
所以5050啦祝佢地好運啦
攞唔攞到第一個英超聽天由命啦
講漏左
其實成隊利
淨係憎米拿一個
仲有文尼條死黑鳩
爭啲令廢龍毁容
曼城ig個post
Tag錯左馬水個fan page
啱啱我都睇到
【鏟草男女】出事㗎嘛!仲講冠軍?

【Now Sports】歐洲球壇受新型冠狀...

https://sports.now.com/home/news/details?id=28865347187

Now 體育 - sports.now.com

痴撚線
下個月恢復歐聯歐霸
平常心
下個月歐洲肯定爆得仲勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞