[英超停擺] 曼城勝利走數球迷吹水區 165

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
會唔會好撚多轉會費比你鳩買
我見有啲人玩到成隊明星隊咁
乜柒包皮尼馬美斯買撚曬
咁樣真係一啲意思都冇

我fm玩狼隊季尾最多都係得80m
賣人仲要收得番嗰60%
所以都係買潛力幻幻
打起既話留到就留,留唔到就R個靚價賣
Fifa如果拎到英超季尾有成1.7億比你fing但你一開始玩中下游嘅球隊本身都有財政困難所以買日職班友係勁抵玩
我都未
玩fm識玩一定係分期比
你玩曼城入到前四同入唔到

分別係幾多

同埋會唔會有中遊或下遊隊無啦唔比財團收購之後發圍?
我之前玩豪門都係咁

但我今集玩中遊隊

分期比加重咗球會負擔

跟住球會蝕錢變面cut我轉會費
我今年去
同埋玩fm一定係玩幻幻同隨機人
練2,3季就上到位
我fm20一開波就狂練科仔
練到佢d rating拍住施華仲要拎晒獎
btw隻game入面扭計話想轉會
基本試買返黎岩用有表現董事會唔會炸型
分期入面set回購同轉會
之後唔岩用直接賣 賣唔出就租出去set條款100%人工
呢到慳返人工先 之後就慢慢set價錢放
Fifa如果拎到英超季尾有成1.7億比你fing但你一開始玩中下游嘅球隊本身都有財政困難所以買日職班友係勁抵玩
玩fm識玩一定係分期比
我之前玩豪門都係咁

但我今集玩中遊隊

分期比加重咗球會負擔

跟住球會蝕錢變面cut我轉會費
基本買返黎岩用有表現董事會唔會炸型
分期入面set回購同轉會
之後唔岩用直接賣 賣唔出就租出去set條款100%人工
呢到慳返人工先 之後就慢慢set價錢放
用鏝未試過拎唔到英超相反我用brighton 做六弟都有8x m用但董事會都會拎翻d

Fifa冇咁現實一路都係豪強喺最前
我fm隊列斯聯先癲

哥狗做領隊

喺冇人收購既情況下拎咗兩個歐聯
我fm玩到第13年

頭6年教阿幫佢拎咗2個歐聯
之後挑戰德甲教紅牛
用1年幫佢由中遊隊升番上爭冠隊
第2年騎撚住拜拎埋雙冠王
第3年反轉豬肚季尾炒撚咗我

之後5年轉教狼隊
同列斯聯崛起做新big6

阿妓喺我走之後8年仲用緊我留低嗰條龍骨
紅牛仲食緊我老本同拜爭蹦頭
fm20我玩到2025 裝左個patch可以skip比賽直接出結果
fm18試過玩到2042 買齊人set好戰術之後成集係到放假
禮拜日屌完女/比仔屌完咪早醒返工
傳買gaya傳到佢中埋支那病毒都仲未買
做順豐,好撚多口罩件
記得傳過買黎頂基錯
傳14隊決定利物浦命運

【Now Sports】英超20家球會周四...

https://sports.now.com/home/news/details?id=28847730591

Now 體育 - sports.now.com
你咪水塘條靚
你係我隻狗
你係我隻豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞