[新手直播]LOL 鐵牌4上鑽石/ 熱血巨商由零開始玩#Day1

53 回覆
5 Like 4 Dislike
咁岩見到你有玩熱巨
咪幫下口 加油
感謝巴打, 我會繼續努力
玩熱血巨商/LOL由零開始#Day8|歡迎巴打入嚟吹水打機
玩LOL由鐵牌打上鑽石打銅1 BO5啦|晏啲打熱血巨商由零開始#Day9|歡迎巴打入嚟吹水打機
雙唔雙排 白金1求carry
巴打我未上到白金 要等我上到去先 依家先銀4
一齊玩可以,但我好耐冇玩,應該carry唔到巴打喎
玩LOL由鐵牌打上鑽石(銀4啦)|晏啲打WAR3信長/熱血巨商|歡迎巴打入嚟吹水打機
玩熱血巨商Day9 ,等齊人玩War3 信長有冇巴打一齊玩
熱血巨商由零開始玩Day10|晏啲同巴打玩彩虹冒險!?|歡迎巴打入嚟吹水打機
同巴打玩彩虹冒險!?|歡迎巴打入嚟吹水一齊打
巴打以前鑽石?
以前最高打到上鑽4-5隱分, 真實牌位打到上去白金1 BO5就冇打到
有無ID 求C 銀牌仔
歡迎加我好友一齊打, ID:雷文自帶隱藏技
依家打到銀4就銀3啦, 打算練返LOL
由零開始玩熱血巨商Day11我想合馬呀!晏啲同巴打玩彩虹冒險/LOL!?|CLS玩到停唔到手啊!|歡迎巴打入嚟吹水打機
有冇巴打一齊玩LOL 限時模式
熱血巨商由零開始玩Day12我可能要合馬了|晏啲打LOL繼續爬分|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day13終於做咗馬主啦|晏啲同巴打玩LOL爬分|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day15隻馬幾時先250!?|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day16被人BAN咗ACC唯有打LOL|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day16 今晚衝250馬|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day17繼續升馬仔|晏啲同巴打玩LOL/卡巴拉島|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day18升250馬仔呀|歡迎東廠潛龍事件知情人士入DC爆料|歡迎巴打入嚟吹水打機|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day19今晚升完馬仔要升250主|歡迎巴打入嚟吹水打機
熱血巨商由零開始玩Day20狐仙娃娃原來咁鬼勁?朱雀好難升250啊|歡迎巴打入嚟吹水打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞