[新手直播]LOL 鐵牌4上鑽石/ 熱血巨商由零開始玩#Day1

53 回覆
5 Like 4 Dislike
歡迎巴打入嚟吹水減壓, 乜都傾下, 返工呀, 睇小說呀, 攝影呀
我多數玩舊GAME:例如巨商, 天外, LOL
熱血巨商由零開始玩#Day1
有時都打下LOL 鐵牌4上鑽石, 最近先玩返(已經銅1) 有冇巴打雙排?

https://www.youtube.com/channel/UCDa7HvFjac0OPHOsXm1PJJQ/live

Discord: https://discord.gg/uCdsFF
開台同巴打雙排吹水打lol 入嚟喇
深夜玩熱血巨商由零開始玩#Day1 入嚟吹水一齊打怪
繼續玩熱血巨商由零開始玩#Day1 晏啲玩天外 歡迎巴打入嚟吹水一齊打怪
繼續玩熱血巨商由零開始玩#Day2 晏啲可能會玩天外 歡迎巴打入嚟吹水一齊打怪
夠鍾打天外啦喂 帶3位巴打升地牢(台服天外),入嚟吹水啦喂
繼續玩熱血巨商由零開始玩#Day2 晏啲可能會玩天外 歡迎巴打入嚟吹水一齊打怪
玩熱血巨商由零開始#Day3就遇上昆狗?昆狗疑是某個觀眾...OMG!
熱血巨商由零開始#Day4整掛機隊同抽西啦|歡迎巴打入嚟一齊打機吹水
同大家試下台灣天外新開服情況同點升LV賺錢|歡迎巴打入嚟一齊打機吹水
善心打破零回覆
Day5 終於合咗朱雀 一邊玩熱血巨商一邊玩新台天 兩邊同時升lv搵錢
感謝巴打
今晚打LOL鐵牌4上鑽石, 歡迎巴打入嚟吹水雙排, 已經爬到銅1
夠鐘熱血巨商由零開始玩#Day6 合咗朱雀刷怪啦|打完lol入嚟吹水一齊打怪
今日玩War3信長?咩話!?|入嚟吹水一齊回味童年回憶啦
十年前信長神手今日竟然玩返War3信長?
歡迎各位巴打入嚟一齊玩war3綜合圖 信長,守城 火影守城 守女 卡戰 巨魔 軍團td等等
同其他巴打玩緊LOL第三季戰棋積分,今日乜GAME都玩,轉頭玩埋WAR3同熱血巨商/GSGO,好想玩csgo小人國,war3信長同綜合圖
建議你專玩一隻game
你咁樣咩都玩 好似好15.16
同意
明白多謝各位巴打意見,但係有時都想玩下其他game,玩死同一隻好快悶
咁我之後專玩返1-2隻多謝巴打意見
建議專精1隻先
玩到果隻有番咁上下實力
再諗下隻會更好
如果你開台 我入黎睇你
但係你水平低我咁多
我睇你黎無意思
收到多謝巴打肯打咁詳盡嘅建議
之後技術game 會專心打返一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞