[德甲之恥專心聯賽暨法傻躝未] [光復香港 時代革命] 多蒙特球迷吹水及比賽即討區(56)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
法狗那來既自信打守勢波
重要打541放空中路任人魚肉
打守波就學下隔離下體首回合對利點樣打
多蒙特需要一個教防守閪波既教練
最好場場1-0
上年stroger
佢得個閪字冇乜防守
蝗語請見諒
但強國有page話
橙色字google translate九唔搭八
似被人做
可能夏撚自拍,pairs自己加上左
其實點解利華仲未見形?係Peter蛇勁左?
根本冇本錢主守
都痴撚線
今季餘下賽程,一定要贏哂/拿聯賽冠軍
如果唔使旨意留到人,已經冇藉口
完季就炒教練
理性討論
第一個point就無用嘅 因為啲人都係話佢po 喺snapchat而唔係ig
第二個point 就值得商榷 因為根本唔知先後次序 context就唔同
可以係好似啲人話 "my city, not yours" 先有 "your city is in Norway"
或者 係回應緊啲人 "your city is in Norway" 先應 "my city, not yours"

總之就奇撚怪怪
利申未用過snapchat唔知點運作

不過就算退一步講係真 一個咁嘅story 就justify 到你咁撚樣嘲諷人咩 你喺ig/snapchat 互相打返嘴炮咪算 三番四次做啲咁嘅小學雞嘢只係顯得自己冇品
其實冇乜球隊會做到咁
如果呢單野係夏蘭串人先,佢比人串係唔抵幫
但你成隊球隊咁做,真係肉鳩酸
包皮拎完世杯,又係多左好多on9野
同感 睇咗頭30分鐘都知今場3中堅會柒 中場唔夠人同力 但法傻到最後都堅持343 啲老教練真係唔識變通 尤其係佢
體力不足係賽前已經預咗 都係佢輪換不足永遠用勝利11人嘅問題
屌真係講到口臭 其實都冇咩好分析
但其實呢張相我覺得係有啲來歷不明雖然的確係佢自拍出嚟但啲文字內容太過古古怪怪總唔可以話呢幾句嘢真係出自佢把口講出嚟
尤其黃色嗰句唔知係挪威文定係法文
如果係法文嘅話我唔認為係佢講出嚟佢喺奧地利聯賽同埋德國踢波有乜可能用法文溝通
一係英文一係就德文㗎啦
唔係話要撐佢以為自己球員我覺得搞清楚好啲
真 假設事實係咁
你話你入到波 你串兩嘢 冇所謂 畢竟你主場你入波 串得起 最後俾你贏埋 喺ig/snapchat 出個post 抽下水 串返轉頭都冇問題 成王敗寇
但係依家你成隊三番四次咁玩 完場仲要開多次ig live
究竟係依四隻字殺咗你全家定夏撚咁黑人憎
有冇必要成個球隊都咁做 只能夠講肉酸咗啲囉
我反而好執着相入面嘅content係咪真係出自Haaland
衫中間嗰個Paris呢個字我相信有可能係佢自己畫落去再Selfie同人講話自己去Paris踢波
但上面嗰幾段文字似係俾人哋後期加工加上去
當然如果佢真係咁講人哋咁樣串番佢都真係唔抵幫但如果唔係佢寫嘅我更加覺得作為球迷嘅要還佢哋清白
排第二差第一4分,斬左都有個第二,唔係就要睇法傻保四
問題係永續法傻
今季踢到咁撚柒都有個第2
早D斬左佢算,唔係睇埋場國家打比我會死
我覺得又唔洗睇得咁差,除非拎冠軍,唔係下季多數換領隊
用pro club 踢算啦
而家咁既衰樣對拜狗起碼輸四球
vr pro club 11打11
Hannover又中多個
可以係屋企踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞