[德甲之恥專心聯賽暨法傻躝未] [光復香港 時代革命] 多蒙特球迷吹水及比賽即討區(56)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
俾哂point佢同佢地講 又唔撚覆一係就低質到咩咁 分分鐘中學生嚟
100%會發生嫁啦
最撚on9係話張圖串佢
幾多球會會出呢d圖,唔好咁玻璃心啦
你話夏蘭個snap串左小小都話
不過,口水戰呢d常有
不過冇諗到有隊波成班球員都係咁小學雞
公海個post討論仲熱鬧過圍爐post
屌你老母一場歐聯得果五、六十回覆
呢度非比賽日加埋都多撚過佢哋呢場啦
佢又叫人俾證據 人地成堆俾哂出嚟仲係到死兜 肉酸到
Btw 山最新個ig post好嬲好頹咁... 怕佢心灰意冷想走
Can原來係直紅,尼馬只係黃
條後防咁多年都冇改善 攻力幾好都冇用
再比法傻咁教落去邊個都灰心啦
嬲多過頹,輸波輸少,比人串到上心口
希望激發到成班鬥志
已經Feel到下場又係西波
上年都諗住係專心聯賽
個後防真係好差

聯賽度都經常出現但對手水準有限冇即時現型,其他球員走動補下位當冇事發生

但去到高水平比賽時,點可以咁重覆又重覆面對面斷波

仲有樣野,我都知Can 唔係乜創造型好腳法既球員,隊友未信佢我明,但當d明顯要比佢波既時候就要比,唔好 兜大圈先運個波上前場,慢左幾拍
夏撚係咪第一個同一季俾人踢出歐聯兩次既球員
仲有南野
點俾禁區咁多後衛睇住haland細三
9分
無萊
見到細三自己浪射射走咁多球唔嬲就假
睇番精華前70分鐘得辛祖自己射個球
之後已經到brandt射個兩球
擺佢後備係咩戰術
偉同比叔尋日應該係疲態最明顯個兩個
夏雞同古都比平時走動少左
下半場好似得返陳有火咁
其他人精神面貌都好差
法傻真係快d走咪再害萊啦
兩日後呢11人又要再踢過
白正選廢三後備,其餘十人不變
細三會繼續正選
今場係戰術失誤,第一次比TT撚
後防5個守2個前鋒係做乜鳩,中場2對3+尼馬做自由人
前面得山可以拎穩個波,上半場已經係咁比人犯規
夏雞同古企得太後,進攻上得慢,對面中場會包,有時入到三閘線就直接燒味,可能失左一球心急左

今場心態太保守,加上體力唔夠
又有人英雄上腦係咁浪射
唔出白,應該係想守和而唔係主控
但其實呢場作客有乜可能係守
人哋揸住一粒作客一定狂攻
反而如果大家鬥攻有可能偷到雞都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞