[德甲之恥專心聯賽暨法傻躝未] [光復香港 時代革命] 多蒙特球迷吹水及比賽即討區(56)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike

Borussia Dortmund

🧘🏼‍♂️🧘🏼‍♂️

HEJA BVB

Echte Liebe

BVB 2019-2020

DANKE KLOPP

DANKE NURI

#REUS2023

#Piszczu2020

DANKE, CHRISTIAN #PULISIC!

DANKE,KAGAWA!

Wfh 好悶啊
lm
lm
計史浩克04之後
而家同鈀狗勢不兩立
真係dklm

如果要我揀一隊最憎嘅球隊一定係呢隊 冇一個係有品 成隊九唔撚答八
真係好撚賤
Haland得罪佢地啲乜
除非係Jer住佢話唔知邊個係包皮果句

其實真心想知呢個鈀迷幾多歲,做D野又幼稚,出公海開PO又以為可以引起好大迴響,點知被人屌番轉頭又係到死頂,D行為同10幾歲小朋友無分別
鍠狗熱狗頂多爆閘撚你兩句再出返去,再加理性既R水吹
拜多最多公海嘈下,真拜迷起碼講嘢有point
真係得賤種鈀自己引戰爆閘,一件正常球迷都冇
今次負責搵圖串個條友都好似係拜仁球迷
其實拜多同04比已經唔算係世仇
平時屌拜狗還屌拜狗
我地德甲撚就好團結槍口對外既
唔知條友想點,咁撚玻璃心
德甲撚不過我自己就唔鍾意拜仁既,但連登D拜迷講野係有POINT,起碼人地真係理性討論
上一個post 有手足準確預言德甲兩隊入八強
辛祖太毒食…有兩球禁區內唔交比隊友射
上半場窄角度嗰球佢冇位畀,對面遮曬線
算啦唔好理d傻閪
黎緊呢場對04心情好矛盾
又唔想主場輸04但又想法狗躝
焦土算啦
yes,我講呢球,但睇落去幾個隊友空哂
如果今季又比佢負負碌碌拎到聯賽亞軍嘅話我驚到時膠層又永續法傻
Can上半埋打得算幾好,補時再輸第二球,入更衣室前湖個心沉一沉
得夏蘭近柱位等cutback但對面mark咗
遠柱有另一個
要傳中就要吊波,地波冇option
專心聯賽

btw,後防面對面交失幾次,要買下人,用死候姆斯同隊長,唔係辦法
前4都應該續,然後高層大大聲講自己aim for title
想買Stark
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞