貼自己啲攝影作品分享下

1001 回覆
215 Like 84 Dislike

https://forum.hkgolden.com/thread/5844174/page/1

坦白講這件事對我有好大壓力
尋日我去大家樂食飯當時外面落好大雨
唔知係唔係取消左攝影活動定乜我唔知總之隔離台座了一班龍友
佢地個個拿著部手機就係談論緊我呢單野
個個都笑我係今天又話我傻的嗎又話我要準備好跳樓
聽到後我心情真係好沉重 情況比起我初初跟團去影model俾班人圍著我笑我用sony機心情更加沉重
我既出發點係對既好似wayman chan咁你估我想搞佢係佢不停出爛相又唔肯改變我先咁憎佢成日搵機會搞佢 就算係stephen ng我都想搵機會扮同佢交惡再搞佢等佢唔洗唔停咁出爛相 不過有識佢既fan同我講"哂勁氣因為佢只在乎like的數量 like多代表自己影得好亦即是影得好過你同我 人講乜佢係唔會聽咁過癮架 "所以先打消搞stephen ng這個念頭

但係做事唔會理後果同當時人或被拖連者感受因而搞出個大頭佛
在此誠意向satta omega先生和其他被拖連者道歉
希望大人有大量原諒我 我保證唔會再有下次
相已經刪走原post我無能力和辦法刪除好抱歉
祝福satta omega先生攝影技術與日俱增和得到明師指導

謝謝

個湖要落大雨先有 行得勁辛苦 不過真係令到假嘅咁超令
唔係 我係外國 唔知香港有冇機會有 其實就係一個山入邊嘅小盆地大雨會積水 不過要咁清我諗真係有難度
影開風景,都叫會行山 ge ,懶得搵其他相,起 desktop 搵到 mud 就貼 mud 啦~

Stroll完未呀呢條友
想知啲夜景既燈點解次次影 都會好散好矇咁
尤其是啲單位入面散出黎既光
係要點Set嫁
好靚呀師兄
負完評指教下有咩要改俾我學下野好嗎 我都想進步
我想問左邊樹個陣霧搞到突然淺色咗可以點整走?
覺唔覺近年好似多咗人玩菲林相
又唔係真係影得靚
夾硬將菲林啲bug叫做有味道
明明就係自己唔識set
77下咁
邊度嚟
大西北
Wow, your photography skills are outstanding! I especially like the antepenultimate and the second last photos. They're so ravishing that I want to enjoy a leisurely stroll there with my wife. Breathtaking scenery! Good job, my friend! Keep up the good work!
The view is so gorgeous that I wanna take a leisurely stroll there with my wife. What an entrancing photo! Keep it up, my friend!
This photo is absolutely gorgeous. The view is so breathtakingly beautiful that I want to go for a romantic stroll there with my wife. What an entrancing view! Ravishing!
I especially love the second from last and the fifth from last photos. The scenery is so gorgeous that I want to go for a leisurely stroll there with my wife.
I especially love the second last and the fourth last photos. The views are so ravishing that I really want to take a leisurely stroll there with my wife. Good job! Keep it up!
女朋友唔見咗我生日送俾佢嘅即影即有相機
依家佢喊到仆街 希望可以揾得返

黑色 instax mini LiPlay

https://t.me/DobbyIsFreeee
e bay la ching
都係睇天做人!呢排好天,影出黎有一D相都唔使點樣執~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞