黃色youtuber跪求訂閱CLS

1072 回覆
989 Like 182 Dislike
睇得出你d 字幕有度過係幾搞笑,我覺得如果主要target 香港人想佢地去食黃店,可以照keep 住,書面語會多d views 但可能係來自台灣,香港人嘅話應該會覺得口語有親切感,單純個人非專業睇法
相信好多手足都係半途出家,趁放工既時間靠熱血熱誠去做。

我就係其中一個,原本對剪片後製係0知識0經驗,仲要one man band 去搵料,拍片,後制,見街5分鐘既片用左差不多4個鐘去整。

我認同要增值,短片質素高,自然吸引到人。 所以做宣傳外希望拎到意見去改善。

前線都有新手,黃色youtuber 都有新手,百花齊放,齊上齊落。

屌那媽,頂硬上啦
講真
我唔覺佢對黃圈有啲咩作用
至少你付出過多啲野先好上嚟乞sub啦
而家比我感覺佢又未有實際貢獻 已經想攞着數
再加上宜家講咩都得㗎啦 當年達哥咪又係靠政治上位 上咗位之後呢?呢度太多小朋友 太容易俾人利用
講真
我唔覺佢對黃圈有啲咩作用
至少你付出過多啲野先好上嚟乞sub啦
而家比我感覺佢又未有實際貢獻 已經想攞着數
再加上宜家講咩都得㗎啦 當年達哥咪又係靠政治上位 上咗位之後呢?呢度太多小朋友 太容易俾人利用
支持 十卜
加油呀
我都努力緊想有多啲人sub
btw,樓主我地響第二度見過,恭喜你過千了!
十左。頭先睇12月8,訪問中間有D悶,唔係人人受到,但我自己OK,因為做嘅野係老套,但係最直接,最touching

絲打加油
多啲宣傳啦,同埋你出咁少片,好難多訂閱數
無錯
我為左拍片專登買gopro同升級部電腦黎剪片
剪片真係唔簡單
Cut片大約2次
之後仲有加素材 字幕 特效 音樂
素材仲要本身係空既 乜都無
邊搵邊試放落條片
10分鐘既片係剪2-4日
不過都係隨心
初初係咁架啦 反而有意見仲好
平時我d觀眾無乜意見
我自己都係估估下佢地既心意
我都sub 左,支持同路人
我好彩有部M50,但都係鳩下鳩下咁,試過一集拍左3個ver,先見得人。

有時候逆地而處,當自己係觀眾,憑咩要我俾5-10分鐘時間去睇段片。試過落手做先知咁撚難搞,所以好配服全職youtuber

無論點都好,無忘初心,香港人唔可以放棄,越打壓越反抗
請「隔離」鄰舍食飯,得唔得?
https://lih.kg/1913197
Sub 左啦,阿東,最憎d仆街畫鳩人地既牌
我現場見到真係嬲撚到

tui

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞