我們真的學不來[4]

1001 回覆
24 Like 8 Dislike
眼低手低.

仲勁過古味.
我懷疑之後嗰幾個都係呢啲垃圾end
之前起Twitter話要自殺個位巴打點被作者撚
其實有五個結局真係好過冇既..
希望文乃end好好睇睇 咁就可以買隻文乃土人支持下
點解睇落黎好似都係文乃黨最多
咩撚野話,竟然係每人一個ending,作者一直在玩命
呃鳩我地以為黑肉大勝利,原來係全餐ending,但我都係持同上一個post一樣意見,黑肉end靠回憶真係好垃圾,希望其他唔好係咁
收皮啦 話明炒股 有咩可能莊閒一齊贏
呢個真,到底筒井是咪真係比人屌到反皮先決定玩平行結局呢味野
點樣話明炒故? 備注寫住炒股?
黨漫唔炒股?
同意,屌佢唔係因為邊個邊個贏,係佢點寫到個人贏,依家就每個人都有個end,但如果劇情垃圾都係無用
冇野呀ching,第一日睇後宮漫?
反正都唔係喪追,大家可以換個角度睇,每個女主都有happy end咪大家都開心

5個女主,即係每人都要輸4次都公平呀

個結局個尾收得唔好再屌都未遲,我就最期待文乃happy end 既,老師果個我當bonus黎 (雖然最後先有得睇),因為老師呢個角色佢雖然係好高人氣,但通常呢type角色最後都係陪跑,鐘意還鐘意,冇預過佢會贏

只不過作者都估唔到佢人氣爆炸威到吊打其他女主角,屌你個角色投票同第二名差成幾倍真係cls
其實好多人話作者估唔到老師人氣爆炸係好唔合理既一件事黎
作者咁比心機畫老師 透視黑絲 夢幻溜冰look ...
畫到咁h 講真 有咩可能唔紅先
係老師嘅反差萌太勁,令其他角色追唔到

特別係理珠,武元,同老師都係大波嘅清況下,你話傲嬌,青梅,無口,反差萌呢啲屬性就令個角色更吸引人,但偏偏呢啲屬性就畫曬比老師(老師畫得特別好)咁老師好難唔贏啫

老師 文乃我仲搵到吸引點,但剩低個三個真係feel 唔到。

同樣係回憶,文乃嘅意志承繼,真係好睇過理珠想同嫲嫲玩board game 嘅回憶,更唔好講武元嘅青梅回憶。

回合制係令青梅好難發揮得好,嗰種青梅嘅感覺唔連貫,好難令人對佢有興趣,到後期爆發都唔會覺得有嘢。

無偏心? 邊個信
其實係唔係流石媽唔想完
玩撚夠未
流石景又發生咩事
理科係5月黎 只係識成日食烏冬
傳統規距E D野係用黎打破架嘛
一人一個end大家開心幾好呀
不過整完黑肉end淆底先黎搞就真係太柒
五月正好多理科點比得上
五月以設定來講冇咩問題
唔明點解咁多人黑
戀愛節拍器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞