[retaker]2020一定要得!(2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
佢用唔掂嗰班represent晒全部人,神邏輯
算啦 覆完上面我決定唔會再覆
如果佢明就會明 唔明就講幾多都曬氣
相信呢個post仲係度既人都目標一致 心裡有數既
返正清online lecture都燥燥地,咁啱有條友彈出嚟挑機,梗係發洩下,放心retake完份人真係tough咗好多
其實唔介意討論 的確人人上返ug條路都唔同
但講完佢個論點有咩fallacy之後 佢就用返啲 你鍾意啦 你有你自由 咁覆
再傾落去都冇咩意義 都唔係有心討論
加油
唔好懷疑自己
有心就唔係一入嚟就廢柴前廢柴後,都係瞓覺先,樓主都睇住鐘數瞓啦
你哩啲咪廢柴囉
走後門連個city offer 都要日等夜等

而且我夠膽講哩個post 9成人DSE都一定高分過你條垃圾
你連secondary education都讀唔掂 要走後門 好意思話人廢柴
仲有邊個唔知asso係派龜呀 而且啲對手同你9成9一樣係廢柴
(2x分個啲例外 不過肯定你唔係)
你因為夠廢先上左岸咋
廢柴
有心嘅就考完有人想知asso定retake嘅,你再出馬啦,今年有機會跌多啲分,大家唔好睇小最後努力
開始tune作息啦
今日比尋日早左一個鐘上床
我諗兩點半應該訓到
poly pt ot rd
俾唔到convincing嘅points就講埋啲悔氣説話
不過我都真心嘅
希望你明白樓主所講 呢個世界唔係二元對立
冇一條路係最好 只有最適合嘅路
各位retaker 唔想好似上面條撚樣咁
要求間大學比offer你 日日唔知有冇書讀 然後check email嘅
好讀書啦
有無諗住探下學校啲路
email就要check嘅,不過係jupas offer呀
嘩屌原來咁柒
佢畢業之後得嗰萬幾二萬蚊人工真係好有意義牙
我呢啲浪費人生一年retake mbbs就收收皮先
見都係將軍澳巿中心 諗住冇咩大問題
不過安全起見 下個禮拜應該會去行一轉
依家比較擔心會病多啲最近喉嚨有啲痛 好彩唔洗考oral
不過唔係個個都話cu medic好啲咩,多口問句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞