[retaker]2020一定要得!(2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
如果真係停我覺得兩樣都會停
呢兩個月真係感受到咩叫一鼓作氣 再而衰三而竭
苦中作樂笑下咪得,佢死都要考㗎啦,最多遲開學,如果跟學校成績應該下年大把同路人
我都係未quit
本來打算考完睇下考成點先再quit u reju
依家jupas office同u office都唔開 唔知點算
有條數唔識做
我依家係再而衰😂,希望頂埋兩個月可以完,心理狀態有啲差😭
consider d(cotx)/dx?
未開始溫m2
btw答返你條問題 應該唔係咁sub
u=sinx x=arcsinu
du=cosxdx
dx放埋一邊 姐係dx=sec(arcsin(u))du
所以唔應該係咁sub掛
好似唔係咁
真係要返去溫書了
當我冇講過
btw 直覺覺得要用到cosx=sin(pi/2-x) 同埋f(a-x)=f(x)之類既野
啱啱上網搵到點做
的確唔係sub
但係我想知點解sub完會變左做
Integrate (ln u)(1-u^2)^(-1/2) du from 1 to 0
同原本嗰舊嘢個數值同咗

Btw, 呢條數嘅複雜程度應該適合做part b長題目
打電話啦,jupas好快覆,唔使驚
依家佢唔開了 叫人有咩enquiries就email去問
但我email問佢又比啲罐頭回覆我
之後會打電話比你
姐係我要留電話比佢?
但依家jupas office唔係冇人返工咩?
佢哋home office緊,前幾日email問完,佢之後電話覆我
又到31號
真係貶下眼
係,好快過😂
應該唔止,唔覺得會照常開考
same here我覺得拖到暑假都有機
但明明照常考就係兩害取其輕
越拖就一定會爆得越勁
呢個政府個腦真係比人坐住左
個病情理論上短期內都唔會到安全水平,我覺得會一直延期,我地只能夠keep住溫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞