[retaker]2020一定要得!(2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
額 唔好嘈啦
一嚟你咁遲先加入戰場 (半個月前
二嚟佢冇再入嚟玩嘢
三嚟自修生同走後門其實唔係對立關係
真係想屌走後門 就留返其他post再屌啦
四嚟 有人雙修嘅(咁我其實唔想屌埋佢地嘅
見到啲好撚串嘅契弟再屌
有冇人仲未quit
email左jupas 佢地話暫時唔會改五月個late application deadline
但呢排爆得咁勁 真係唔想特登返學搞
本身諗住考完dse先quit
same here
Jupas late application 係咪一定得?
驚比左$810,但唔接納申請
只要offically withdrawn 追左幾個高登既rejupas post 以前都冇聽過有唔accept既申請
same
取消埋真係唔知點算
唔敢quit
依家有啲驚dse同jupas都向後推一年 雖然機會好微
如果咁我就真係gap year了
我sem2開學之前quit
如果真係取消,我都幾尷尬,我18年第一屆dse,再等多一年就2021年😂,畢業都25歲😂
🌊The Flow陪你考DSE2020:ReVision DSE溫習室📚開始喇!

誠邀各位DSE fighters 💪🏽有需要的話就過嚟備戰。呢度夠安靜🤫,🔌尿袋/ 電話差電位📲,消毒用品隨時自助清潔,有支裝水供應💦,樓下一樓有餐廳🍽,仲好近觀塘地鐵站。如果大家係屋企溫書好辛苦,相信呢度幫到你。🤜🏼🤛🏼

📅開放日期:
💕2020年3月20-21日(星期五至六)(試行運作)

記住!3月22日(日)係唔開!記住!3月22日(日)係唔開!記住!3月22日係唔開!(日)

💕2020年3月23日(星期一)至2020年5月2日(星期六)
公眾假期除外

🕦開放時間:
⌚星期一至六:
上午10:00至晚上8:00(下午1:30-2:30午膳)
⌚星期日:下午2:00至晚上8:00
**請準時入場,遲到30mins或提早離開者,將由後備籌號補上
**最遲入場時間為晚上6:00

💒開放地點:
觀潮浸信會五樓小禮堂 觀塘翠屏道11號(港鐵站D1出口)

📋登記方法及限額:
🍄ReVision Room 試行運作期間,每日上限26人。登記後,將會收到籌號或後備籌號,先後次序以google 表格結果而定。

🍄如滿額可考慮到一樓嗎哪餐廳溫習,如有空位,會通知後備籌考生當天可以使用ReVision Room。

✒Google 表格於3月19日晚上11:15以下地方發佈,請立即Follow/ 加入:
💡The Flow IG :
https://www.instagram.com/theflow.space
💡東九龍DSEfighters戰地支援站:
https://t.me/dsefighterssupportchat
絲打最後決定jupas考ugc?
見你之前開過trans u既post
唔明 咩叫唔出 sem1到依家仲未有cgpa?
咁有冇報dse
大家近排溫成點😂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞