[retaker]2020一定要得!(2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
不了咁辛苦
就算我有5科35 我都應該會去報其他輕鬆啲既科 例如speech and hearing
讀書已經係人生最後一個啲時間仲屬於自己既時期 點解仲要剝削自己
有啲野多多錢都搵唔返
其實喺三寶嚟講你有興趣緊要啲,前途唔差得幾多,好似我都係覺ot得意啲咪揀,因為我唔鐘意日日係到幫人照乜照物,好悶
除非你預自己唔係醫院做自己出嚟開診所咁pt會最好
會再諗下 因為就算rd我都係想讀therapy個條stream
唔想好似個technician咁幫人照完就走 想同個patient有多啲交流
其實咁諗既話ot都唔係差咁遠
不過要考到先
你去到rd 個位ot都實有interview同機會入,不過再講,你考多一分會好影響,講緊係32定33,所以考好啲再諗清楚,有分先係你話事,依關過咗先,我讀anat讀到覺得dse bio係個笑話,不過嗰陣唔生性覺得多野背,真係自己攞嚟衰
見到英國停左gceal
好驚下一個係dse
如果真係收埋皮 仲要唔要retake多年好
雖然爆到咁停都係應該
如果黎緊爆到好似外國咁 每日幾百到一千單 冇野係冇可能掛
呢幾日呢留學生返黎已經有陣要爆既除
btw多謝
我都驚,我仲要18年第一次dse,停既話,代表我又要等多年,都唔知值唔值得用咁多年去換取大學教育
確診人數上升
未來14日係關鍵
如果停咗會點?
咁英國個邊 停左之後點?
未公佈
睇篇statement口風似係想睇日校projected grade
唔知個邊啲retaker點算
睇日校project
咁真係喊出嚟喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞