[retaker]2020一定要得!(2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
上年做b1有35,但最後都得2
姐系你d asso仔就好上進
130系乜?
enrichment year
中間有一年唔洗上堂 去exchange/跟老闆做research
所以我話大約
原來比印象中更加worse
絲打都係retake英文?
+1 想retake英文(中文都想)
但上次考已經係12, 13年嘅事
我驚pick up唔到
igcse/ielts幫到你
mature admission既話 dse應該唔係compulsory既資歷 姐係其他考試combine都得 除非三大degree啦
不過支持你係邊到跌低邊到起返身
Yes, 上年就係衰在2份卷都做B1,打折打得超勁,我諗做B2衰極都唔會低過B1打折後嘅分
佢無pass/fail physi 咩,C拉低好多,不過我份50% assignment 都拉到得B,明明前面嗰50%有A
純粹係叫做考翻個full cert返嚟叫做對自己有交代
頭幾年嘅Eng Paper1真係伏
真,講咗B1好唔着數,所以大家真係諗清楚
你唔識vocab,連佢想你明用嚟估難字嘅都唔識,真係無得玩,年年都會係伏
勿相認again
你收下皮先啦,起碼人地係講啲正面鼓勵性質嘅説話
gchi
咁你係今年考定九月再報2021
祝你今年/下年一切順利!
2021啦 今年冇報
屌佢都無謂
講真 睇到忟既 block左佢咪算
無眼屎乾淨盲
reading應該b1b2都ok
但listening就咩程度都要做b2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞