[AID]DIA討論區[3]ON THE RECORD

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
冇耶邊solo一隻碟都唔會買
出左新mv啦 係vlive

32款小卡 (9x3+5團)
152頁photobook

맞춤혜택
5만원 이상 구매 시 2000원 추가적립
아티스트
다이아 (DIA)
제작사
INTERPARK
레이블
윈드밀 이엔티
바코드
미디어구분
1Disc
제품코드
발매일
상품상태
새상품
판매상태
예약판매
[블루 다이아, 핑크 다이아 공통]
∙내지 152P
∙내지 사이즈 145mm * 205mm
∙커버 사이즈 150mm * 210mm (하드커버)
∙포토카드 32종 중 1종 랜덤 증정 (각 멤버 별 3종씩 9명, 총 27종 + 단체 5종)
CD.1 1.나랑 사귈래 2.남.사.친 3.사월 (feat. 딘딘)" 4.마네킹 5.꽃,달,술 6.빛 7.시간이 없어 (feat. 김청하)" 8.이 노래 들어볼래 9.너만 모르나 봄 10.乾坤坎離 11.나랑 사귈래 2016 12.꽃, 달, 술 13.나랑 사귈래 (Ballad Ver.)" 14.나랑 사귈래 (Inst.)

雙封面 又要破產

破產了
冇耶邊solo一隻碟都唔會買

首歌幾catchy
152頁photobook 已經好抵玩
個Mv 剪得好差 成日話Chaeyeon and friends MBK 就比你地睇下
聽番Concert 原版 mk 好多line 新版已經分晒比新members 都知MBK 冇咁好死
https://youtu.be/2d-5q9QsyhI
呢段片

同Yebin傾完
樓上扑左
好想同yebin瘋狂煲電話粥
認真打到? 有冇人試
認真打到? 有冇人試

唔多似係堅wo
認真打到? 有冇人試

唔多似係堅wo

堅wo
有韓飯打去接通左聽到成員同staff既講野聲
但冇直接對話
認真打到? 有冇人試

唔多似係堅wo

堅wo
有韓飯打去接通左聽到成員同staff既講野聲
但冇直接對話

唔通我同DIA真係無緣
有冇巴打打彩妍/耶邊係通架
個Mv 剪得好差 成日話Chaeyeon and friends MBK 就比你地睇下
聽番Concert 原版 mk 好多line 新版已經分晒比新members 都知MBK 冇咁好死

彩妍好似仲唱得多過mk

彩妍好似仲唱得多過mk

我都明主線係彩妍 但其他人既鏡頭好似少得離譜 新忙內好似冇出現過咁

彩妍好似仲唱得多過mk

我都明主線係彩妍 但其他人既鏡頭好似少得離譜 新忙內好似冇出現過咁

我彩先冇出現過咁
come back showcase
http://www.vlive.tv/video/27546

Eunjin塊臉黑到...
咩事...
come back showcase
http://www.vlive.tv/video/27546

Eunjin塊臉黑到...
咩事...

睇得出心情極差

咩事....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞