抑鬱症圍爐區(5)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
勞振威醫生或者陳國棟醫生,兩個都幾好
揾野令自已分神會舒服d
屌那媽,之前比一班人欺凌搞到晚晚發惡夢瞓唔撚到,精神科醫生開咗啲安眠藥、鎮靜劑同埋有啲紅色嘅藥丸減少發夢,但係食咗啲紅色藥丸又瞓唔着覺,食咗安眠藥就會發惡夢,真係屌你老母臭閪!
有冇人傾吓計呀?我而家開始想重新掌控自己嘅情緒
我成日都有呢個嬲同埋炆嘅問題,我自己都控制唔到
我依家啱啱開始想控制佢,但係我發覺好似仲令到自己更加嬲
因為我控制唔到!我成日都覺得好嬲好炆,甚至影響到自己正常社交同埋工作仲有自理能力

你上次話想睇醫生,睇咗未?
大家有興趣嘅可以入嚟WhatsApp情緒病group:
https://chat.whatsapp.com/2TcbjHz2tjq5kjo1AR1wIi
仲有一個Telegram情緒病gp:
https://t.me/joinchat/PcqK5k5lQi-RSvGcenfynw
因為我唔識發洩情緒,我一嬲嘅時候就會勁閪面,我係完全控制唔到
當然唔會
非常開放
你唔想有Spiritual support
當然可以唔傾
我最後又唔想搵therapist or psychologist, 係google打healing,就見倒reiki就試咗,依加冇哂事好感動!佢都係spiritual但唔係宗教唔係神怪嘢,勁啱我。
Nice! 幫到自己最緊要,邊一套咩專業都係只係一種手法
原來崩潰果陣時會好靜
一d聲都冇
好辛苦幾時先會好翻
唉屌有無人未訓
你好啊巴打
唉又入返loop 訓唔到
早排情緒穩定咗以為無咩
點知而家又係咁
我反而係日頭既時候好唔穩定,負面情緒自動湧哂出黎
食白瓜子到15mg,但而家拉近3點
就算情緒穩定嗰陣都好驚又嚟過
點知真係
好彩呢半年反送中+ 肺炎唔使返學唔使迫自己出街
你地仲未訓
求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞