唔好再沉迷刷fiesta views 我地已經搵到終極大佬!

17 回覆
7 Like 4 Dislike
我地一直以來 本來針對views數 後來變成不斷既刷views衝突 其實489係樂見其成

大家都知道真正既打大佬 從來唔係youtube views
youtube views只係打大佬前出黎阻頭阻勢既障礙物同爛頭卒 我地不斷每個禮拜打佢地 然後受傷流血game over 又再continue 不斷loop

除左增加左我地既exp 幫我地升左lv 增強左裝備 加強左心理屬性同多左好多技能 包括bot魔法之外 其實個任務一直都冇完成過

點解 因為一直搵唔同我地個大佬 搵唔到大佬 又點打大佬呢?

但係 我地終於搵到個大佬 個大佬就係永續iz*one!

屌 講咁耐以為你幾巴閉 鬼唔知你阿媽係女人咩

大家聽我講 咁永續iz*one其實即係咩?

其實大家今日已經搵到晒 包括iz*one周邊 綜藝 同象徵
只要我地針對住呢堆野黎捧 就可以不斷加iz*one既血

489會繼續搵啲怪出黎咬我地 扣我地既血 但其實我地可以避開啲怪 如果隻隻都殺 有排都未打到大佬

我地經過三個月卡關 大家開始唔想再理班489
總知打遊擊 一見489就走 去搵iz*one周邊/綜藝/象徵去捧 咁先有效保留自己既血 減低自己既傷害

我希望大家做到今日fansign既效果 可以滿血完成任務
唔好再沉迷打489刷exp 因為我地已經爆晒經咁濟

外國已經睇到晒所有非唯團飯既問題 同489既極權

唔好再沉迷打489 否則損害一生

最後 希望各手足可以一齊集中建塔 只要我地唔放棄一齊集中咁建 好快坐塔就會比我地建成!
你high左d咩先打到呢篇野出來 我都想試下 用來做閱讀報告
🚬可唔可以快d放走彩演
我做雞供到佢讀埋phd又點話
無端端讀咩phd=.=
咁講
最近輸錢輸到可以供佢讀幾次大學
sis你好勇敢但又好damaged好tortured..
做人就係咁👌🏻🚬
sis推到我成頁都係係咪想班推拉師睇中我以後就唔再記得你..
睇到咪推我佛利民fans club副會長
會長邊個..
佢供返你讀PHD都得啦洗你做雞咩
TLNR
呂洞賓
(SHY)
佢做雞搵好多的
咪多得你呢啲仆街客扮風流貼士多過本價搞到我地班窮撚冇面叫雞囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞