屋企人拾左隻貓仔返黎

394 回覆
409 Like 5 Dislike
執黑毛
巴打睇醫生睇左幾錢? 我屋企附近又有一堆貓b,有兩隻對眼又係咁樣好多眼屎眼水

一堆
可能唔夠營養?或許發炎

街貓可能唔夠野食至營養不良

幾錢唔記得啦,因為唔係我帶佢睇醫生

巴打記住裝好全屋貓網,唔好好似我個隻咁跌落樓死左

正仆街
害死左隻貓

因為岩岩開始養,乜都唔識,所以未整貓網

快d 去12蚊店買啦, 一定要架, 仲要係最活躍既貓bb

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

屌 真係好撚靚女

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

比你激撚死, 佢地會擒黎擒去架, 窗網呢樣野係最重要架,聽下人講啦

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

比你激撚死, 佢地會擒黎擒去架, 窗網呢樣野係最重要架,聽下人講啦

好啦

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

大把人唔封都無事
不過有事個d內疚到唔敢講姐

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

其實你都長養架啦係咪?
咁佢遲早會大個
你點都要裝架啦之後 不如早小小整

我有朋友佢養左隻貓唔夠一年
就跳左落街 淨係知佢計貓屍都搵唔番

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

其實你都長養架啦係咪?
咁佢遲早會大個

老母以前掃屋苑平台 一年見兩三隻

正仆街
害死左隻貓

未裝貓網時唔好開窗

佢暫時未識跳咁高

其實你都長養架啦係咪?
咁佢遲早會大個

老母以前掃屋苑平台 一年見兩三隻

如果我係佢地主人 真係後悔死
隻貓大個一定好靚!
頭先終於執左隻貓b番黎 一放佢入紙箱就走出黎,要枕住我手臂訓 咁樣係咪正常架
頭先終於執左隻貓b番黎 一放佢入紙箱就走出黎,要枕住我手臂訓 咁樣係咪正常架

好Qq

圖呢

係都要痴住訓

係都要痴住訓

相呢
藍眼白貓仲要加執毛真係好正
nice...
眼水一天 3-4 次可好....
屋企裝左窗網都跌過一隻落街 佢當時太細隻爬左出個窗網 當時大貓唔知點解跳左上去先我細佬發現到佢 跟手就鬆開左 自此買多左幾個網裝到密密麻麻一d空隙都無

的確有d貓係唔會跳 但我之前個隻都未見過佢上窗 結果左上一次就咁樣 仲要有裝窗網

隻貓咁可愛 你唔裝 到時後悔就只能怪你自己

唉唔想再諗返起

係 只怕萬一 內疚死

巴打post多d相,我會日日上嚟睇,睇住佢大

係都要痴住訓

好大波
樓主呢

傻貓訓得幾開心
尋日買左d貓用品比佢,貓指甲好難剪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞