Deliveroo 步兵之 39 有咩就問車務部

1001 回覆
2 Like 77 Dislike
走去問CS
CS都話今日已經有幾個人咁問過佢
我無問,事實依家少人叫左
foodpanda咁多優惠........
個個留喺屋企都唔識搶市場改變少少生活模式,只識減單錢益餐廳節流
其他執柒咗嘅唔知,但香港羅家聰明顯失敗
見熊貓多過袋鼠
熊貓有底薪,但袋無
講就講係free好多,又可以踢單
但鼠鼠cut人工cut得太盡啦
多人入黎做都唔係咁cut嫁
之前做開1-1.2km係$43-55既單
依家你開到$35-37,一個鐘頭做得1-2張單
cut成咁,我自問接唔落手,等D呀姐呀叔接單算
D客開始覺得越送越慢仲會叫你呀??
乜撚野人都照請,上星期見個呀嬸拎住袋不斷係到望電話
路都唔識又唔熟,仲拖住自己私人野車仔咁送
睇見都on9,我自己叫外賣都叫開foodpanda
袋鼠再唔改就無得救,市佔率比熊搶曬
你除左個app好過熊貓,基本上都無嫁啦
屌你咩羅家聰
星期日旺區就唔撚有Bonus
35蚊單你自己做囉屌那星仆街到
依家多咗啲懷疑係去街順手接單做,人哋根本唔志在單錢只係順手慢慢行
今晚見幾個hea行拎袋鼠紙袋
冇記錯袋鼠好多地區都收咗檔,依段時間咁好發圍都唔識做起檔嘢
搞到做嘅唔想做叫嘅唔想用,呢啲管理層真係廢物嚟
都唔明點解10點半強制收檔
有冇辦公室地址? 我想直頭上去問一問佢
我可以同你講
我 3/11 Brief 10/11 收裝 25/11 開通都係冇底
你問到有既講聲我都走去問
拎多部機響屋企開住博冇單都好
車手都屌冇單又少錢啦 派啲車手單俾步兵都係三十幾
羅家聰你自己落嚟做啦
持有底薪步兵ac 極少更亦極少做
唔知幾時俾人炒
好心啲人知自己嗌完外賣就聽下電話啦
電話又唔聽,樓下閘個度打上去又唔應,看更又行開左
等成十分鐘先有人咁岩出黎開到門
炒咗咪唔撈
靠佢開飯死得人多
屌你老味2公里得40蚊中武肺死啦羅家聰
咁遠應該㩒唔到完成要搵cs
唔知會唔會發現到
pin得遠過實際地址真係第一次聽
想知個裝備費一定要信用卡? 無係咪無得做
tap&go
一定要!不過你要每次叫得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞