仲有沒人有LFO既產品...

772 回覆
32 Like 3 Dislike
有個劇情大綱流出
成個故事去向都係講緊合體戰神嘅傳說
迪雲+悟地合到體純粹係佢地真係好朋友,兩個都有對等嘅天資,迪雲只係勁在父幹+兄幹
迪格斯只係比上不足比下有餘嘅合體戰神,皆因悟地太普通

迪倫+撒卡合到體因為兩個真係不打不相識,兩個都認同對方,米加勒合成體+凶獸基因宿主
卡倫遠超迪格斯,但都係星雲同人皇之下

黃帝同蚩尤合到體唔太想講,古代嘅兩個救世主
冇呢兩個人+黃帝老婆女媧根本冇未來
但劇情未解釋兩個點合體,但明顯人皇係冇記憶兼被操縱

星雲,傳說中嘅合體戰神,睇個名都知邊個+邊個
但係星奇嘅實力絕對遠超迪雲,迪雲冇乜點buff過,後期冇講

LFO嘅故事只係講到星奇帶住邪鬼單挑惱嘅手下
惱就類似菲利,有幾個型態,最後一個手下有邪鬼幫星奇頂住,星奇可以輕鬆搞掂惱前期嘅型態
後期要靠合體先贏到,本身鋪路贏左惱仲有極on9嘅第二章

只係第一個結局都冇機會睇到
9UP
迪雲會跟果3隻摩摩星人學超界力量

以前仲有好多卡, 筆盒, 新手包,動漫節衫
不過扔晒
冰佬 火佬 合體就夠打 一招一隻
想放LFO野既師兄 可以tg我
優先收迪格斯
https://t.me/SAK_39
仲記得細個meet白卡上面塊銀色野
痴落啲用過嘅閃到 拎出去鋪寄賣
跟手比個老闆話比番啲錢出黎當無事
個時嚇到瀨屎

同呢隻一樣樣
個和尚異轉變咗耶穌
擺明專登搞事玩開心
嚴格來講係摩西+耶蘇

出擊!機械邪鬼
放三隻之後un un腳
我又上網搵下個大鋼先...
感謝解答
人皇果度我都唔明 同埋入左亞空間原來都可以被釋放...無奈
我諗人皇可能有其他目的 未必係比惱控制?
初期既惱都有本事控制到合體戰神咁猛?(仲要係人皇level)
有d想睇冰火佬同人皇單挑 (非官方結局雖然有)
Btw星仔要邪鬼擋住既果個手下 我估係人皇?
因為星仔話邪鬼頂唔到5招 話出盡力頂到30秒就夠
除左人皇/其他合戰之外 應該都無咁強大既角色
邪鬼果陣已經係可以秒暗黑戰神既角色...
另外我覺得佢救米兒同兩老果度
真係智慧差左d 佢竟然肯用自己條命換
心諗大佬呀你要救世定救果幾個親d既人
再加埋就算比左自己條命絕命使都未必見得會救到米兒同兩老 睇到果度真係
冇錯邪鬼要頂住果個應該係人皇
但邪鬼搏埋條命都唔知頂唔頂到三招
星奇為左米兒乜都得,用條命來救佢唔係未試過
但今次應該係有預謀下先答應左,唔會咁草率嘅

唔詳盡,粗略嘅大綱如下:
星仔殺到塔頂跟惱雛型對戰,惱雛型佔下風
-接著惱變成二型,最壓倒性力量把星仔打敗
-人皇及卡倫出現,並由人皇出手救下了星仔
-卡倫跟惱二型對戰,最終把惱二型擊敗
-惱變成終型反殺卡倫,卡倫死亡
-星仔跟迪雲合體成尼布拿,把惱終型殺死
-惱把自已的種子/病毒入侵迪雲身體,迪雲變成魔王

以上LFO結束-LFO2開始
有冇多d多謝你ching 圓左童年夢

星雲果度呢 其實個伏筆係2.0 打龐士有講過星仔同迪雲一齊出招會有synergy

另一個伏筆 (好似係人都知): Nebula 中文係星雲 即係星仔+迪雲

冇喇要靠自己腦補,執左笠唔會再出
好多角色都好正,如果有人將LFO變手機game重生就正

往事只能ff
都可以話係童年既一個遺憾
果時LFO 1.0已經買左豪華包黎玩
第一隻角色係佛覺
佢起碼叫唔駛儲卡都有波,三下攻擊橫掃千軍仲唔使魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞