救彊清道夫Vampire Cleanup Department與明禎動向討論區[2]

762 回覆
12 Like 6 Dislike
食完藥水,眼訓
聽日放假出多少少,睇下會唔會講到去展覽個晚屍變

不如唔好下下劇透

又好似係

冇劇透 一開始作個標題都講左
好啦 下次就咁話更新了

其實都知一定會屍變

上個Post終於爆左
上個Post終於爆左

今日聽到D男仔話聽到首歌先去睇救彊清道夫
【星島日報報道】蔡瀚億(BabyJohn)、游學修及吳肇軒,支持導演黃修平與三位青少年携手創作的紀錄片首映禮。BabyJohn有份參演的《救殭清道夫》已過5百萬票房,早前女主角林明禎提議票房好就穿泳裝示人,BabyJohn笑指是林明禎的提議,會找對方一起兌現承諾。
【星島日報報道】蔡瀚億(BabyJohn)、游學修及吳肇軒,支持導演黃修平與三位青少年携手創作的紀錄片首映禮。BabyJohn有份參演的《救殭清道夫》已過5百萬票房,早前女主角林明禎提議票房好就穿泳裝示人,BabyJohn笑指是林明禎的提議,會找對方一起兌現承諾。

係咪嫁

係咪嫁

小夏

呢個GIF

呢個GIF

不行了

呢個GIF

不行了

哩張poster 幾型

呢個GIF

不行了

啲反應表情

哩張poster 幾型

第一次見

呢個GIF

不行了

啲反應表情

明禎話:你影乜鬼
lm

呢個GIF

不行了

啲反應表情

好撚正

呢個GIF

不行了

啲反應表情

好撚正

Minchen
903今日播左合唱版
903今日播左合唱版

903今日播左合唱版

咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞