救彊清道夫Vampire Cleanup Department與明禎動向討論區[2]

762 回覆
12 Like 6 Dislike
最尾豬紅個伏筆係咪冇左
十大的餘下位置,由娛藝發行、甄栢榮與趙善恆合導的《救殭清道夫》奪得,電影於第四周上映反增場一成六至15院映逾35場,昨天錄得近千一人次,每場平均人次接近30,推算收入接近八萬,同時為電影累積22天達535萬以上,可算是相當難得。

http://www.hkfilmblog.com/archives/55090
港片方面,娛藝發行、甄栢榮與趙善恆合導的《救殭清道夫》於周末上映約35場錄得近2,200人次,每場平均人次仍高達63,看來電影仍有相當的需求,而製作團隊周末繼續謝票亦有所幫助,為電影於24天累積逾560萬,也算是相當難得。

http://www.hkfilmblog.com/archives/55154
港片方面,娛藝發行、甄栢榮與趙善恆合導的《救殭清道夫》於周末上映約35場錄得近2,200人次,每場平均人次仍高達63,看來電影仍有相當的需求,而製作團隊周末繼續謝票亦有所幫助,為電影於24天累積逾560萬,也算是相當難得。

http://www.hkfilmblog.com/archives/55154

希望有600萬
明禎新EP香港會唔會有
今晚會唔會岀
今晚會唔會岀

香港冇咁快
今晚會唔會岀

香港冇咁快

我講默巴個故
今晚會唔會岀

問我?唔舒服,再抖下
今晚會唔會岀

問我?唔舒服,再抖下

好啦
講起上黎新歌可以上HIT FM個網聽
陣間11點好似有得播
陣間11點好似有得播

聽少少先
陣間11點好似有得播

聽少少先

聽緊
得1首真係唔夠喉
得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算
得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算

YOUTUBE未有

林明禎《Change》Hit FM首播時段——
4/10(ㄧ)10AM 4PM 11PM
4/11(二)6AM 2PM 9PM
4/12(三)2AM 12PM 7PM
4/13 數位平台搶先聽

種子音樂個FB講
得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算

YOUTUBE未有

種子音樂個FB講

聽聽日2點果個先

好似少左好多人咁
得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算

YOUTUBE未有

種子音樂個FB講

聽聽日2點果個先

好似少左好多人咁

係咁架啦
得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算

YOUTUBE未有

種子音樂個FB講

聽聽日2點果個先

好似少左好多人咁

係咁架啦

得1首真係唔夠喉

係邊有
我等youtube算

YOUTUBE未有

種子音樂個FB講

聽聽日2點果個先

好似少左好多人咁

係咁架啦

我都係等KKBOX
我個到上埋星期四就落
不過都上左差唔多一個月,已經好好
我個到上埋星期四就落
不過都上左差唔多一個月,已經好好

暫時睇就係,可能之後又突然放番一兩場出黎
我係度諗
一開始咪有人去盜墓既
佢開左一個棺木
但同時小夏同地主岀左黎
姐係代表佢地放埋一齊?
我係度諗
一開始咪有人去盜墓既
佢開左一個棺木
但同時小夏同地主岀左黎
姐係代表佢地放埋一齊?

咁點解釋有兩個棺材先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞